Raiffeisen najbolja banka u Bosni i Hercegovini

Datum objave: 24.06.2018   Broj čitanja: 198
Renomirani magazin EMEA Finance je Raiffeisen proglasio najboljom bankom u Bosni i Hercegovini.
Raiffeisen najbolja banka u Bosni i Hercegovini

 

"Kao jednoj od vodećih banaka na ovom tržištu, nagrada koju nam je dodijelio EMEA Finance magazin je izuzetno značajna. U nastojanju da klijentima ponudimo što kvalitetnije, prilagođene usluge, pratimo njihove zahtjeve ali i trendove savremenog tržišta. Pri tome je naš fokus na razvoju i usavršavanju digitalnih kanala poslovanja s klijentima koji razvojem tehnologije sve više dobivaju na značaju", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke i dodao da ovo priznanje dodatno potvrđuje ispravnost strategije koju Banka slijedi u svom poslovanju.

 

Renomirani magazin EMEA Finance je Raiffeisen proglasio najboljom bankom u Bosni i Hercegovini. Pored toga Raiffeisen Bank International je dobitnik nagrade za najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi (SIE) te Zajednici nezavisnih država (ZND), a nagrađene su i sve mrežne banke RBI u SIE. Ukupno, na ovogodišnjem izboru RBI grupaciji je uručeno 27 nagrada.

 

„Prema odluci EMEA Finance magazina RBI je najbolja banka u SIE i ZND. Banka je završila svoj predviđeni program transformacije, smanjila nekvalitetne kredite, objavila izuzetno dobre poslovne rezultate, udvostručila prošlogodišnji profit i uzburkala regionalno tržište kapitala“, izjavio je Christopher Moore, izdavač i direktor EMEA Finance magazina.

 

EMEA Finance je jedini magazin namjenjen isključivo za izvještavanje o financijskim događajima i uspjesima koji su pokrenuti i pod utjecajem međunarodne financijske industrije u EMEA regiji. Magazin predstavlja ključne financijske osobe, te stvara platformu za svoje čitatelje za što potpunije razumijevavanje vijesti iz njihove oblasti i industrije.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio