Paranoja gubitnika: ''Prijeti mi Dragan Čović''

Datum objave: 26.06.2018   Broj čitanja: 1115
"Prijeti mi Dragan Čović", najpopularnija je izreka gubitnika u Hercegovini. Kada treba osigurati šačicu samilosnih glasova u vremenu predizborne kampanje, sakupiti lajkove na Facebooku, prodati proizvod, prikazati se žrtvom i slično, a znate da nemate neke velike šanse za uspjeh, uvijek se možete poslužiti dobrom, starom forom: Prijeti mi Dragan Čović.
Paranoja gubitnika: ''Prijeti mi Dragan Čović''

 

Godinama već Dragan Čović dobiva izbore u BiH i ima uvjerljivu podršku hrvatskog naroda i to je ono što bošnjačkim političkim elitama koje pokušavaju srušiti Dragana Čovića i progurati koncept 'građanske', a ustvari bošnjačke države najviše smeta.

 

U tim borbama bošnjačke političke elite uvijek izvlače nekoga kome mogu biti uglavnom od financijske, ali i svake druge koristi, a kada je to u pitanju novca uvijek ima. I onda taj netko protura priče kako bi što više obezvrijedio Dragana Čovića. Daleko od toga da je hrvatski član Predsjedništva BiH anđeo, ali da je vlasnik svake zgrade, tvornice i trgovine na prostorima gdje žive Hrvati sigurno nije. S obzirom da se to ne može dokazati, onda je najbolje naći neku lokalnu lapaču, neka mlati i udara praznu slamu, samo neka priča. Pa tako se aktualizira ona: Prijeti mi Dragan Čović jer sam... ta i ta...

 

Premda nitko od onih koji su se posljednjih mjeseci pretplatili na prijetnje Dragana Čovića ničim to nije dokazao, ali taj isprobani recept na portalima bošnjačkih radikala, ili bolje rečeno SDA glasila, prolazi. Neka lapača iz reda hrvatskog naroda izjavila je da je vidjela crni automobil, stižu neka pisma, prijetnje lapači i obitelji i ništa očitije nema od toga da je sve to u režiji Dragana Čovića.

 

Kada u listopadu Dragan Čović pobijedi i ljiljana Željka Komšića, onda će, već znamo, to biti namješteni izbori jer su Čovićevi ljudi bili uz glasačke kutije, prijetili glasačima, pratili ih na putu kući i tako dalje.

 

Paranoja je opasna stvar, osobito kada nemate podršku vlastitog naroda, a neki drugi narod će vas kada padnete samo zgaziti do kraja. Zato sve nade polažete u floskulu: Prijeti mi Dragan Čović. Kao da će netko provjeravati to što pričate...

 

A.M./Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio