Mama Ante Rebića: 'Moj Ante nema djevojku, a voljela bih da se skrasi'

Datum objave: 10.07.2018   Broj čitanja: 1871
U rodnom Imotskom slavi se svaki njegov pokret na Svjetskom prvenstvu.
Mama Ante Rebića: 'Moj Ante nema djevojku, a voljela bih da se skrasi'

 Sumještani ne skrivaju ponos što je Ante Rebić odrastao, obrazovao se i učinio svoje prve nogometne korake baš tamo. Ističu kako je ostao uvijek isti.

 

Vjeran je, kažu nam, vrijednostima koje su mu usađene kod kuće, a opet je ponosit i snalažljiv.  Svi su jako ponosni na njegove igračke vještine, ali kad su u pitanju bivše ili potencijalne sadašnje djevojke - muk.

 

Imotski je mjesto u kojem se apsolutno ništa ne može skriti, ali ovdje kao da je potpisan zavjet šutnje. Nije nam preostalo drugo nego da se pokušamo raspitati kod njegove obitelji. Oni, naime, ne vole pozornost javnosti i radije se drže podalje od svjetala reflektora.

 

Na pompozne izjave i velike naslove nisu bili spremni. Mi ih, dakako, posve razumijemo. Stres i pritisak koji trenutno prolaze teško je zamisliti i opisati.

 

Ipak, do njegove mame uspjeli smo doći preko posrednika. Ispričavši se zbog nespremnosti da govori više i duže, poručila je našoj novinarki jednu jedinu stvar: ''Neka slobodno napiše da moj Ante nema djevojku.''

 

A mama, kao baš svaka mama, voljela bi da se skrasi. Kratko i slatko! Gospođa Rebić baš nam je uljepšala dan.

 

miss7.24sata.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio