Nakon uništenja domova zdravlja kumovi udarili na Grude! Bliži se krah 'Devedestke'

Datum objave: 12.07.2018   Broj čitanja: 2257
Kumovi Vjekoslav Bakula i Ivica Gašpar političkim inženjeringom marginalizirali su grudski HDZ 1990. na izbornim listama, prvenstveno za federalnu razinu, s obzirom da je ovaj ogranak po dogovoru u stranci u kojem se trebalo poštivati načelo rotacije trebao dati nositelja iz ZHŽ-a za federalnu razinu.
Nakon uništenja domova zdravlja kumovi udarili na Grude! Bliži se krah 'Devedestke'

 

Stoga, raspala se "Devedesetka" u Grudama, koje praktički u ZHŽ-u ne bi bilo da nije uspješnog poduzetnika Velimira Bušića kojeg su podmuklo željela izigrati, dvojica uspješnih, ali političkih poduzetnika. Zatim su se ti politički poduzetnici željni moći odlučili obrušiti na režimske medije i na svoje bivše dužnosnike koje su optužili za političku trgovinu.

 

 

"Nameće se logičan zaključak da je ova aktivnost Gruđana zapravo dogovorena i dirigirana puno prije kreiranja županijskih lista.  Kome smeta HDZ 1990 ? Zna se", pišu pak u svom priopćenju Kumovi željni političke moći s obzirom da je sumnjivo poslovno carstvo nastalo uništavanjem poduzeća JU Ljekarne ZHŽ-a teško sačuvati bez političke moći.

 

 

Grudski bivši članovi pročitali su njihove namjere, koliko god kumovi sada željeli prebaciti krivnju.

- Zbog vlastitih bolesnih ambicija pojedinaca koji svoj vlastiti interes stavljaju ispred općeg interesa stranke, u prvom redu mislim na kumove gospodina Vjekoslava Bakulu (Posušje) i gospodina Ivicu Gašpara glavnog tajnika HDZ-a 1990. (Ljubuški), mi članovi ŽO ZHŽ (Bušić, Grubišić, Spajić, Biško, Mlinarević, Bošnjak) napuštamo ŽO ZHŽ i stranku HDZ 1990 - stoji između ostalog u priopćenju koje su potpisali na dan napuštanja stranke nekdašnji članovi.

 

Također, podsjetili su ih i na izreku "onaj tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada".

 

- Predsjednika ŽO ZHŽ gospodina Ivicu Gašpara, ujedno glavnog tajnika u svojim makinacijama da žalost bude veća podržao je i predsjednik stranke gospodin Ilija Cvitanović. Tim činom pokazuje svoje slabosti i dokazuje da nema liderske sposobnosti koje svaki vođa treba imati pa makar bio i predsjednik kućnog savjeta - stoji između ostalog u priopćenju bivših članova "Devedesetke" iz Gruda koji su bili jedna zdrava politička opcija, koliko god ih kumovi željeli prikazati kao bolesnika s ciljem da ih liječe lijekovima iz uništenih ljekarni za bolje sutra onih privatnih. Neće ići.

 

Ima onih kojima će lijekovi, ali za smirenje, biti potrebniji 7. listopada.

 

Grude.com

Nakon uništenja domova zdravlja kumovi udarili na Grude! Bliži se krah 'Devedestke'
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio