20 godina čiste sreće uz Meggle okuse

Datum objave: 23.07.2018   Broj čitanja: 478
Izrastajući na njemačkoj tehnologiji i marljivom radu svojih uposlenika, Meggle BH je ubrzo postao sinonim za kvalitet i užitak.
20 godina čiste sreće uz Meggle okuse

 

Prepoznavši Bosnu i Hercegovinu kao zemlju sa jedinstvenom prirodom, čistim zrakom i vodenim blagom, gdje kvalitetna hrana čini važan dio kulture i tradicije, njemačka kompanija Meggle je prije točno 20 godina odlučila započeti distribuciju, a ubrzo zatim, i proizvodnju svojih mliječnih proizvoda u BiH.

 

Od tada pa sve do danas, bh. građani uživaju u ukusnim mliječnim produktima, znajući da konzumiraju visokokvalitetnu, prirodnu i zdravu hranu, čija je receptura inspirirana tradicijom, ali i novim stilovima života.

 

Izrastajući na njemačkoj tehnologiji i marljivom radu svojih uposlenika, Meggle BH je ubrzo postao sinonim za kvalitet i užitak.

 

Meggle je jedan od najkorištenijih i najomiljenijih brendova u našoj zemlji

 

Pažljivom preradom sirovine koju otkupljuje sa farmi čije krave pasu na visini od preko 500 m nadmorske visine, u Meggle mljekari nastaje vrhunsko domaće mlijeko punog ukusa, a na stolove potrošača, uz pomoć najmodernije proizvodne tehnologije, stiže ono najbolje iz prirode.

 

Vođen snagom globalnog brenda, Meggle BH je u srca svojih radnika unio ljubav i vjeru da sigurnost i prosperitet dolaze sa marljivošću i uspješnim timskim radom koji je u njihovim redovima svakim danom sve veći i jači.

 

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da kompanija Meggle brojnim ulaganjima i investicijama značajno doprinosi ekonomskom razvoju BiH i na taj način pomaže njenom napretku ka svjetlijoj budućnosti.

 

Svoju sreću i uspjeh Meggle rado dijeli sa lokalnom zajednicom pa tako brojnim podrškama, poklonima i donacijama često ozari lica ugroženih sugrađana ili onih kojima su takve geste od posebne vrijednosti.

 

Inspiraciju i motivaciju za svaki dan, nove recepte i kulinarske trikove Meggle svakodnevno dijeli na svojim socijalnim mrežama Facebook-u i Instagramu.

 

„Pored naših vrijednih zaposlenika dragocjena podrška i povjerenje potrošača koje nas pratisve ove godine je, zapravo, najsnažniji stub našeg uspjeha i najveća inspiracija da svakimdanom budemo još bolji“, poručuje Jadranka Penava, direktor Meggle Posušja.

 

Vjerujemo da pred ovom uspješnom kompanijom stoji svijetla i napredna budućnost, zato im i u narednim godinama želimo puno sreće i kvalitetnog mlijeka!

 
Grude.com/Manager.ba

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio