Kljujić: Nema multinacionalnog Sarajevo, ono je kao GRUDE jednonacionalno

Datum objave: 05.08.2018   Broj čitanja: 1004
Stjepan Kljujić, bivši predsjednik HDZ-a BiH i ratni član Predsjedništva BiH poznato je nije neki ljubitelj Hrvata Hercegovine.
Kljujić: Nema multinacionalnog Sarajevo, ono je kao GRUDE jednonacionalno

 

Njegove naume da potpuno razvlasti Hercegovinu, a Hrvate unitarizira da gledaju samo prema Sarajevu i budu tzv. građani, ili bolje rečeno Bošnjaci katolici prozreli su na vrijeme Mate Boban i drugi hrvatski sinovi tog vremena, pa onda ne iznenađuje što ih se Kljujić često sjeti.

 

Tako je čovjek koji je bio među ključnim karikama HDZ-a, kazao da je ta stranka tragična za hrvatski narod, a kao najtragičniji označio je dogovor u Karađorđevu, a kojeg su u Grazu nastavili Boban i Karadžić.

 

Kada je spominjao Sarajevo za Vijesti.ba, dotaknuo se i općine koja mu je poseban trn u oku, upravo zato što je bila nekad glavni grad njemu omražene Herceg Bosne. - Ako ne vjerujete da nema multinacionalnog Sarajeva pogledajte urede po općinama i vidite tko radi, pa ćete vidjeti da je jednonacionalno kao u Grudama i Čitluku - istaknuo je. Rekao je da danas u Sarajevu postoji samo pljačka i instrumentalizacija vjere.

 

Kljujić je u Sarajevu, očio, s vremeno postao previše čangrizav s obzirom da nikog u nevjerojatno dugom razgovoru nije spomenuo kao pozitivnog osim, naravno, sebe.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • xyz10.08.2018 17:36 sati
    Idiote,Grude su jednonacionalne od pamtivjeka dok sarajevo nije. Po tebi bi valjda trebalo uvesti dva-tri srbina i muslimana i naravno zaposliti ih u općini. Ma marš,smeće sarajevsko
  • ban06.08.2018 13:01 sati
    dobro čovik i govori.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio