Ferrero nudi posao iz snova! Traže ljude za isprobavanje Nutelle, Kinder buena...

Datum objave: 10.08.2018   Broj čitanja: 527
Neki poslovi zbilja su izvrsni. Tako će mnogi od nas biti osjetiti bar malo zavisti kad ugledaju pilota koji se sprema za let ili možda direktora uspješne firme koji sjeda u luksuzni automobil s vozačem. No, pustimo sad to, jer ovaj posao se čini boljim od svega, jer su u pitanju – slatki gušti!
Ferrero nudi posao iz snova! Traže ljude za isprobavanje Nutelle, Kinder buena...

 

Ukoliko ste zaljubljenik u čokoladu, moguće je kako smo upravo za vas pronašli posao iz snova. Zapravo, postoje šanse kako ćete ozbiljno razmisliti o preseljenju u Italiju kad čujete kako kompanija Ferrero traži djelatnike, točnije njih 60, kojima će opis posla biti isprobavanje, kako postojećih proizvoda, tako i onih novih, piše Punkufer.hr.

 

U prvom redu na pamet nam pada slavna Nutella, pa će tako zaposlenici imati slatke brige kušajući razne vrste čokolada i lješnjaka i donoseći sud o tome koje su kombinacije najbolje. Jasno, neće se probavati samo Nutellu, već i ostale delicije iz Ferrerove majstorske radionice.

 

Valja reći kako je ovo prvi put da kompanija zapošljava ljude koji nisu „profesionalci“, a radit će u mjestu Alba u regiji Pijemont, na sjeveru zemlje. Jednostavno, ovaj put iz tvrtke žele pronaći „obične“ ljude i konzumente koji nisu educirani što se tiče hrane.

 

Novi posao 60 odabranika raditi će dva dana u tjednu, a za dobivanje posla kao uvjet ne postoji radno iskustvo. Sretnici koji dobiju posao počet će raditi zadnjeg dana rujna, te će za početak morati proći tromjesečni tečaj, kako bi kasnije što preciznije znali i mogli opisati što osjećaju prilikom isprobavanja proizvoda.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio