Još jedan dokaz da Podravka stiže u Hercegovinu! Donirali tonu i pol rajčice Crvenom križu ZHŽ-a

Datum objave: 30.08.2018   Broj čitanja: 380
Tvrtka “Podravka” donirala je Crvenom križu Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) 1500 kg rajčice, u sklopu veće donacije za cijelu Hercegovinu, rekao je Feni predsjednik županijskoga Crvenog križa Josip Zelenika.
Još jedan dokaz da Podravka stiže u Hercegovinu! Donirali tonu i pol rajčice Crvenom križu ZHŽ-a

 

– Dobili smo neočekivanu donaciju od Podravke i moram istaknuti da mi je jako drago zbog tog. Riječ je o velikoj tvrtki i iznimno je zadovoljstvo znati da jedan takav gigant prepoznaje naš rad.

 

Zelenika dodaje i da će Crveni križ ZHŽ-a donaciju proslijediti dalje.

 

– U dogovoru s Podravkom, već smo kontaktirali staračke domove i dječje vrtiće u našoj županiji. Njima ćemo donirati rajčicu koju nam je Podravka ustupila, kao i drugim građanima - rekao je Zelenika, dodajući kako će donacija stići u skladište Crvenog križa u Ljubuškom do kraja tjedna.

 

Ovo je još jedna potvrda da Podravka planira veliki posao u Hercegovini. Unatoč činjenici da su neke nebitne političke opcije željne fotelja pokušale diskreditirati zaslužne pojedince i medije koji su inicirali i podržavali od početka ovu priču, Podravka dolazi, a Hercegovinu, s prehrambenim gigantom, vjerujemo, očekuju bolji dani.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio