Široki Brijeg: Sastanak s izaslanstvom Kanade o investicijama i gospodarskom razvoju

Datum objave: 03.09.2018   Broj čitanja: 371
U Širokom Brijegu održan sastanak sa kanadskim veleposlanikom u Zagrebu i regionalnim političkim savjetnikom pri Ministarstvu vanjskih poslova Kanade.
Široki Brijeg: Sastanak s izaslanstvom Kanade o investicijama i gospodarskom razvoju


Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević sastali su se s veleposlanikom Kanade u Zagrebu Danielom Maksymiukom i Tariqom Gordonom, regionalnim političkim savjetnikom pri Ministarstvu vanjskih poslova Kanade.

 

Na sastanku se razgovaralo o mogućim ustavnim promjenama i izmjenama izbornog zakona u Bosni i Hercegovini. Također, bilo je riječi o gospodarstvu u Bosni i Hercegovini, euroatlantskim integracijama, kao i mogućoj suradnji Županije Zapadnohercegovačke i Grada Širokog Brijega s Kanadom i hrvatskim iseljeništvom u ovoj zemlji.

 

Zaključeno je kako su ovakvi susreti odlična prilika za razmjenu novih ideja i projekte koji mogu doprinijeti razvoju gospodarstva i dolasku novih investicija u Županiju Zapadnohercegovačku i Široki Brijeg.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio