Krenula provedba plana: U Široki iskrcavaju Arape, formira se Komšićeva vojska za izbore

Datum objave: 03.09.2018   Broj čitanja: 2559
Kada Unija za održivi povratak i integracije u BiH, premda nitko ne zna što je ta udruga ikad napravila osim što je primala novce izvana, u svom predizbornom obraćanju ustvrdi da se najviše odlazi iz Hercegovine, onda je jasno da nešto ne funkcionira u zemlji.
Krenula provedba plana: U Široki iskrcavaju Arape, formira se Komšićeva vojska za izboreU vremenu kada je u Unsko-sanskoj županiji čak 288 prosvjetnih djelatnika proglašeno tehnološkim viškom jer je djece za 1300 manje loptica se prebacuje u Hercegovinu, te se izdvajaju tri lokalne zajednice, a to su Široki Brijeg i Međugorje, koje čak nije ni općina ni grad, ali da bi se dvije praktički najstabilnije lokalne zajednice ocrnilo dodaje se još i Ljubuški, o kojem se moglo ovako pričati prije koju godinu, ali u ovom trenutku ne.


U istom trenutku kroz Široki Brijeg hoda djevojka s hidžabom, a koji sat kasnije na Privalju se događa javni obred molitve - klanjanje namaza i to izravno uz cestu.I dok se na najpodmuklije načine napadaju hrvatski prostori u BiH pojavljuje se Željko Komšić i daje intervju za portal "Tačno" koji se žali da za svoju udrugu i portal ne dobivaju ništa od javnih poduzeća u BiH, ali ne spominju strane uplate koje bi u normalnim državama bile predmet istrage.Komšić u intervjuu HDZ naziva klasičnom kriminalnom organizacijom koji se amnestira od bilo kakve odgovornosti za lošu ekonomsku i socijalnu situaciju.Vjerovali ili ne, isti Komšić bio je nelegalni i nelegitimni predstavnik ove države kada je ona 2008., te 2009. godine tonula u recesiju, te kada je krenuo val iseljavanja iz BiH 2013. godine.


Činjenica je da je potreban Željko Komšić kao lutka na koncu jer je on izvrstan progonitelj Hrvata, ali ne zaboravite, ništa bolje nije bilo Bošnjacima koji su ga birali 2006. i 2010. godine. Bilo je samo dobro onima za čiji su dolazak udareni temelji kada je on bio predsjednik, a to su Arapi. Prema relevantnim podacima Ministarstva sigurnosti BiH, u BiH su registrirane 232 tvrtke državljana Kuvajta, i to u vremenu dok je Komšić bio prvi čovjek države.

 

Uspostavljajući "diplomatske" veze s arapskim zemljama, upravo Željko Komšić je kumovao brojnim ugovorima o financiranju Vehabija u BiH od strane arapskih zemalja, a i sam je koristio tzv. beskamatni islamski kredit kojeg mu je jedna od takvih banaka odobrila po šerijatskim zakonima.

 

Komšić ima viziju države i bez Hrvata i Bošnjaka, samo je pitanje jesu li žitelji ove zemlje toga svjesni. Preko svoje vojske, koja nije iz BiH, a ima strašan utjecaj, kreće realizacija njegovog plana, a to je dolazak na čelo države i ostvarenje vizije, bez dva naroda koja su stvorila ovu državu.

 

A.M./Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • kičmenjak04.09.2018 22:37 sati
    To je kučina nikakav čovjek.Prodana duša balijama i njihov je vojnik.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio