Pali Zuckerbergovi mediji Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp

Datum objave: 04.09.2018   Broj čitanja: 509
Korisnici diljem svijeta nisu se mogli logirati na društvene mreže kao ni alate za dopisivanje.
Pali Zuckerbergovi mediji Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp

 

Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp ''pali'' su u ponedjeljak kasno navečer po srednjoeuropskom vremenu. Korisnici diljem svijeta nisu se mogli logirati na društvene mreže kao ni alate za dopisivanje, a s obzirom da je sve ''palo'' u isto vrijeme, mnogi su bili frustrirani i ljuti.

 

Kao i uvijek, svoje nezadovoljstvo iskazali su putem Twittera na kojem su, između ostalog, napisali da Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp nisu radili niti u desktop verziji niti su u funkciji bile mobilne aplikacije spomenutih servisa.

 

Nakon nešto više od dva sata, većina problema je bila riješena. Korisnici Facebooka žalili su se da se nisu mogli logirati na ovu društvenu mrežu, a i kada bi to uspjeli, nisu mogli komentirati te im je bilo otežano pregledavanje fotografija kao i ''tajmiranje'' objava na Facebook stranicama. ''Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes'', glasila je poruka na Facebooku.FOTO: Grude.com

Pali Zuckerbergovi mediji Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio