Zagreb - Grude: Produbljuje se košarkaška veza

Datum objave: 14.09.2018   Broj čitanja: 909
Veza Zagreba i Gruda traje, vjerojatno od pamtivjeka, neovisno o nazivima gradova kroz prošlost. O političkim i nogometnim vezama znaju i ptice na grani, od Milana Bandića u politici preko sportskih radnika Krune Jurčića do Zvone Bobana i mnogih drugih.
Zagreb - Grude: Produbljuje se košarkaška veza

 

Ali, postoje i košarkaške veze. Rijetki znaju da je Gruđanin Vlado Leko bio najdugovječniji radnik HKK Cibona s 44 godine staža. Otišao je u mirovinu 2015. godine. Zatim drinovačka braća Tomas koji su bili reprezentativci Hrvatske i igrači Cibone.

 

Da će se veze produbljivati, nagovještava i boravak Stipe Brzice, trenera mlađih uzrasta HKK Grude u Zagrebu, na treninzima predkadeta i kadeta Cibone. Brzica je gore gledao, zapisivao, asistirao, a i naučio mnoge bitne stvari za ovaj posao. - Razgovarali smo i o nekoj suradnji u budućnosti kao što su košarkaški turniri kod nas gdje bi zaigrala i Cibona i njeni mlađi uzrasti, pa ako imamo nekog talenta koji bi mogao odgovoriti zahtjevima Cibone poslali bismo ga najtrofejnijem hrvatskom klubu, i o tome smo razgovarali. Kako u klubu radimo na omasovnjivanju škole košarke i ove će stvari u budućnosti biti jako važne za klub - potvrdio nam je Brzica. Vrijedi istaknuti da su u tijeku učlanjenja u školu košarke u Grudama, pa svi koji žele mogu to učiniti u prostorijama kluba u dvorani Bili Brig, a mogu kontaktirati i broj 063 956 499.

 

Grude.com

Zagreb - Grude: Produbljuje se košarkaška veza
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio