CIJELO JUTRO TRAŽILI TIJELO GOSPOĐE KOJU JE PREGAZIO VLAK, KAD ONO - ŠOK! Mariju kod kuće pronašli živu i zdravu

Datum objave: 14.09.2018   Broj čitanja: 704
Činilo se da se velika tragedija dogodila jutros na pružnom izlasku iz Koprivnice u smjeru Zagreba.
CIJELO JUTRO TRAŽILI TIJELO GOSPOĐE KOJU JE PREGAZIO VLAK, KAD ONO - ŠOK! Mariju kod kuće pronašli živu i zdravu

Vlak je nedaleko od koprivničkog kolodvora, a prije stanice u Reki, navodno naletio na stariju žensku osobu. Policija, željezničari i djelatnici hitne pomoći tragali su za, kako su mislili, tijelom stradale. Radi se o nepristupačnom terenu punom trnovitih kupina i drugog grmlja, donosi Podravski.hr.

 

No, ona se potom pojavila živa i zdrava, doznaju. Radi se o 65-godišnjoj Mariji Landeka iz Reke. Nije joj bila potrebna liječnička pomoć.

 

Od susjeda doznaju kako starica svakodnevno prelazi prugu jer s druge strane živi njezin sin. On radi, pa mu majka hrani životinje. Na mjestu gdje se Marija susrela s vlakom ostali su vidljivi kukuruz, jabuke i druga hrana koju je imala u rukama. Susjedi vele kako su najprije čuli dugačku sirenu vlaka, pa potom i udarac te su mislili kako se nešto strašno dogodilo.

 

No, Marija je, prema svemu sudeći, kao i svakog jutra krenula preko pruge kada je naišao vlak. Navodno je došla do pruge te ju je “vjetar” od vlaka bacio na tlo. Potom se, uplašena, vratila kući.

 

Promet prugom bio je prekinut, ali je ponovno uspostavljen, tako da je brzi vlak koji iz koprivničkog kolodvora polazi u 8,48 krenuo prema Zagrebu., navodi podravski.hr.

 

Foto: Podravski.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio