Premijer HNŽ-a dobitnik međunarodne turističke nagrade Interstas

Datum objave: 02.10.2018   Broj čitanja: 337
Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, dobitnik je ovogodišnje međunarodne turističke nagrade ''Posebno priznanje Interstas 2018.", dok je Hercegovačko-neretvanska županija dobila nagradu "Zlatni Interstas 2018''.
Premijer HNŽ-a dobitnik međunarodne turističke nagrade Interstas

Premijeru HNŽ-a nagrada je dodijeljena temeljem iznimna doprinosa potpori i razvitku turizma na lokalnoj i državnoj razini, priopćeno je u utorak iz županijske vlade.

 

Također, u obrazloženju je istaknuto njegovo neumorno zauzimanje za očuvanje okoliša, stalno komuniciranje sa Svjetskom turističkom organizacijom i izniman kreativni doprinos projektima u funkciji razvitka turizma, kao jednog od nositelja gospodarskog razvitka.

 

Naglašen je i doprinos Vlade Hercegovačko-neretvanske županije koja, s ciljem razvitka turizma, kvalitetno prezentira izuzetan geolokacijski položaj, krajobraznu ljepotu, autohtonost, bogatstvo povijesnog, vjerskog, kulturnog, tradicijskog naslijeđa, gastronomiju, običaje i druge vrijednosne potencijale HNŽ-a.

 

- Budući da sam značajan dio života i rada posvetio području turizma i zaštite okoliša, dobivena nagrada obradovala me je na poseban način. Ona je, ne samo priznanje za moj rad, nego i potvrda da je put kojim idemo - kada je turizam u pitanju - prepoznat i u širim okvirima. Nagradu doživljavam i kao priznanje mojim suradnicima bez kojih bi teško bilo učiniti ovakve pomake. Također, nagrada je i obveza da i dalje nastavim raditi na promoviranju prirodne i kulturne baštine koju trebamo staviti u funkciju još snažnijeg razvitka turizma - rekao je Herceg.

 

Inače, nagrade Interstas su prestižne međunarodne turističke nagrade koje već dugi niz godina dodjeljuju FIJET -Međunarodna udruga turističkih novinara i pisaca o turizmu i F.E.S.T. - Europska federacija turističkih novinara.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio