Bero Jeliniću, Pukanić bi se, pokoj mu duši, u grobu okretao!

Datum objave: 09.10.2018   Broj čitanja: 885
Berislav Bero Jelinić glavni urednik Nacionala ovih dana vodi prljavu kampanju s ciljem progona Hrvata Hercegovine, a cilj je stvoriti propagandu kao u vremenu Stjepana Mesića da su Hercegovci "pohlepni pokvarenjaci" nad kojima treba provesti etničko čišćenje.
Bero Jeliniću, Pukanić bi se, pokoj mu duši, u grobu okretao!

 

Tako se ovih dana u njegovom listu kao glavna vijest promiče prostitutka Sara za koju je otkriveno da je imala fotografiju Milijana Brkića u mobitelu. To je, po istraživačkom umu tog vrsnog novinara, dovoljan razlog da se upravo takav naslov stavi na naslovnicu magazina Nacional.

 

Također ni web izdanje ne zaostaje previše za tiskovinom tako Jelinićevi puleni pišu za izbor Komšića: Što ako je Komšić odgovor na uplitanje u BiH izbore?

 

Perjanica "pete kolone" koja je zazivala udar JNA na Hrvatsku tako i u osmom desetljeću života nastavlja izmišljati i lagati i ponovno joj to polazi za rukom nakon što je toliko tekstova napisala protiv Ante Gotovine da bi on dosad bio osuđen na 9432 godine zatvora, da se "petokolonašku staricu" pitalo.

 

Pokoj mu duši, Ivo Pukanić da ovo vidi okretao bi se u grobu. Dok je on razotkrivao državnu mafiju, narko mafiju i druge, Bero Jelinić razotkriva žene koje se bave najstarijim zanatom na svijetu i tako hrabro im otkriva imena znajući da one ne mogu uzvratiti i bavi se hrvatskim narodom u BiH koji je pred nestankom. Hrabro, Bero Jeliniću!

 

 A.M./Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio