Početak rukometne sezone u Grudama, u Grude dolazi ekipa Hadžića

Datum objave: 10.10.2018   Broj čitanja: 396
HŽRK Grude je otvorio sezonu gostovanjem i uvjerljivom pobjedom u Zavidovićima protiv Krivaje.
Početak rukometne sezone u Grudama, u Grude dolazi ekipa Hadžića

 

Pred grudskim rukometašicama je u subotu prvi domaći nastup u novoj sezoni Premijer lige BiH za sezonu 2018/2019. Gruđanke su u novu sezonu ušle kao branitelji naslova prvakinja BiH koji su u prošloj sezoni osvojile četvrti put uzastopno.

 

RK Hadžići Dido group su prošlu sezonu u kojoj su se vratili u Premijer ligu BiH , završili u sredini ljestvice uz niz veoma dobrih nastupa. U ovu sezonu Hadžićanke ulaze igrački pojačane i iskusnije za jednu sezonu te su na samom startu ostvarile sigurnu pobjedu na gostovanju u Mostaru kod Katarine rezultatom 32:27. Ambicije ekipe Hadžića u ovoj sezoni su plasman u vrh premijerligaške ljestvice za što sigurno imaju igračku kvalitetu. Inače RK Hadžići Dido group je u organizacijskom smislu pravo kvalitetno osvježenje u Premijer ligi BiH. To se vidi po odličnom radu škole rukometa koja ima sve generacije djevojčica, ali i po sjajnoj organizaciji domaćih utakmica te nastojanjima i naporima čelnih ljudi kluba da se popravi i stanje u kompletnom ženskom rukometu u BiH.

 

HŽRK Grude je otvorio sezonu gostovanjem i uvjerljivom pobjedom u Zavidovićima protiv Krivaje. Iako je uvijek gostovanje u Zavidovićima zahtjevno i teško i ovaj put su Gruđanke ostvarile sigurnu i uvjerljivu pobjedu i tako na najbolji način krenule u borbu za obranu naslova prvakinja. I u subotu će domaća ekipa ići na pobjedu i osvajanje novih bodova. Ohrabrujuće je da je ovo nakon nekoliko godina prva sezona u koju grudska ekipa ulazi u punom sastavu, bez ozlijeđenih ili bolesnih igračica. To je posebno značajno s obzirom da je ekipa u pripremnom periodu imala niz utakmica sa puno jačim protivnicima(Metzingen, Podravka, Bjelovar..).

 

Subota će u Grudama biti zaista dan ženskog rukometa. Na parket grudske dvorane će izići sve ekipe HŽRK Grude osim minirukometnih i to po sljedećem rasporedu:

 

-13.00 sati HŽRK Grude - RK Lokomotiva Mostar 2004. godište i mlađe- Liga Hercegovine

 

-14.15 sati HŽRK Grude - RK Lokomotiva Mostar 2006.godište i mlađe – Liga Hercegovine

 

-16.00 sati HŽRK Grude – RK Hadžići DG 2002.godište i mlađe – prijateljska utakmica

 

-18.00 sati HŽRK Grude – RK Hadžiči DG - Premijer liga BiH

 

Naše djevojke Vas pozivaju da ih dođete podržati u subotu u prvom domaćem nastupu u novoj sezoni u kojoj žele napraviti nešto što je iznimno rijetko u sportskom svijetu, osvojiti peti put uzastopno naslov prvakinja države.

 

Početak rukometne sezone u Grudama, u Grude dolazi ekipa Hadžića
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio