KUPUJMO HRVATSKO: Poduzetnicima 7,5 milijuna kuna za brendiranje Znakovima kvalitete HGK

Datum objave: 13.10.2018   Broj čitanja: 252
Znakovi kvalitete HGK 'Hrvatska kvaliteta' i 'Izvorno hrvatsko' daju posebnu prepoznatljivost i kupcima garantiraju da su pri proizvodnji poštivani najviši standardi.
KUPUJMO HRVATSKO: Poduzetnicima 7,5 milijuna kuna za brendiranje Znakovima kvalitete HGK

 

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva poduzetništva i obrta osigurala je 7,5 milijuna kuna mikro, malim i srednjim poduzećima (MSP) za brendiranje njihovih proizvoda i usluga Znakovima kvalitete HGK.

 

Ovim projektom HGK je osigurala poduzetnicima mogućnost financiranja cijelog postupka dodjele te prve tri godine prava uporabe Znakova kvalitete HGK.

 

Maksimalan iznos bespovratne potpore je 75.000 kuna, a sredstva će se dodjeljivati putem trajno otvorenog poziva do 29. lipnja 2020. godine.

 

"Znakovi kvalitete HGK 'Hrvatska kvaliteta' i 'Izvorno hrvatsko' daju posebnu prepoznatljivost i kupcima garantiraju da su pri proizvodnji poštivani najviši standardi. Hrvatski proizvodi kvalitetom mogu bez problema parirati svjetskoj konkurenciji, a oni koji nose Znakove kvalitete mogu se tako snažnije brendirati i pozicionirati i na međunarodnom tržištu“, rekao je predsjednik HGK Luka Burilović.

 

Upute kako steći pravo uporabe Znakova kvalitete dostupne su na znakovi.hgk.hr.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio