Marin Topić uništio fašističku N1 televiziju

Datum objave: 19.10.2018   Broj čitanja: 8595
Umjetnik, arhitekt, kroničar društvenih zbivanja, Marin Topić za N1 televiziju je komentirao najzanimljivije naslove iz novina, te govorio o događajima koji su uslijedili nakon objave rezultata Općih izbora u Bosni i Hercegovini.
Marin Topić uništio fašističku N1 televiziju

 

Uz niz zanimljivih stvari Topić je rekao fašističkoj N1 televiziji koja se ističe mržnjom prema Hrvatima da su sve fašističke ideologije nastale od lijevih frakcija, kako Hitlerova tako i Mussolinijeva, a na tom tragu je i BiH.

 

Onda se osvrnuo i na N1 televiziju. - Vi širite tu ideologiju građanskog, koja kompletne narode tjera iz BiH, s prostora Balkana - poručio je Topić na što ga je voditeljica upitala tko je kriv za stotine tisuća Hrvata koji su napustili BiH.

- Ne Hrvati, otišli su i Srbi i Muslimani. Kriva je Komunistička partija Jugoslavije koja od 1945. do 1990. nije riješila nacionalno pitanje u Jugoslaviji, a ako je rješavala rješavala je ubijajući i praveći vještačke države, onda je ta ista Jugoslavija "napucikala" Armiju BiH da pobije i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Rat se nastavlja drugim sredstvima - poručio je Topić.

 

Kad je shvatila da ne može uzdrmati Topića, revoltirana i pomalo smiješna voditeljica je počela govoriti o presudi takozvanoj Herceg Bosni. Topić joj je odgovorio da Herceg Bosna nije takozvana i nikad joj nije presuđeno već je presuđeno šestorici ljudi, a da je Herceg Bosna implementirana u Bosnu i Hercegovinu. Također je rekao da bi se Herceg Bosnu trebalo početi ponovno obnavljati jer ovaj brak u BiH ne funkcionira.

 

Treba li reći da se emisija zvala "pregled tiskovina", a nijedna tiskovina se nije uspjela pregledati, a voditeljica je morala potpisati kapitulaciju.

 

Link na video (ako ga ne uklone uskoro): http://ba.n1info.com/a291820/Vijesti/Vijesti/Dolazak-Kusturice-aposlutno-sa-sobom-vuce-i-dolazak-Neleta.html

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio