Ovo su najčešća zanimanja psihopata: Jeste li među njima?

Datum objave: 21.10.2018   Broj čitanja: 851
Kevin Dutton, britanski psiholog i pisac, dugi se niz godina bavi istraživanjem uma psihopata. Na temelju svojih studija napisao je knjigu The Wisdom of Psychopats, a u njoj je naveo zanimanja kojima se psihopati najčešće bave.
Ovo su najčešća zanimanja psihopata: Jeste li među njima?

Provjerite jeste li vi u nekoj od skupina.

 

Javni dužnosnici

Prema Duttonu, javni dužnosnici imaju psihopatske tendencije pa tako žele moć i kontrolu nad svima. Pametni su, koriste logiku i odradit će svoj posao upravo tako kako trebaju, ali nemaju moralni kod, prenosi RTL.

 

Chefovi u kuhinji

Posao gastrochefa također je popularan među psihopatima. Osobe koje naginju psihopatiji iznimno su otporni na stres i na neki način uživaju u kaosu. Upravo zato savršeno funkcioniraju u stresnim i užurbanima situacijama kao u kuhinjima.

 

Crkveni dužnosnici

Veteran FBI-ja Joe Navarro objasnio je kako mnogi psihopati odlučuju raditi u crkvenim zajednicama jer se na taj način njihova djela čine potpuno legalna i moralna, prenosi BrightSide.

 

Policajci

Policajci koji se više angažiraju u iznimno opasnim akcijama ili gradskim zonama imaju psihopatske tendencije. Često se nađu u ovoj profesiji jer mogu ostati mirni i u najstresnijem okruženju, a izvlače užitak u opasnosti.

 

Novinari

Novinari ponekad imaju karakteristike šarmantne i uporne osobe, a dovoljno je samo vidjeti vlastito ime ispod članka da bi se ego napuhao kao balon. Radi se o stresnom poslu za koji treba osigurati mnogo materijala u malo vremena, a mora postojati natjecateljski duh - sve su to prave karakteristike psihopata.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio