Čović osvojio čak 40 tisuća glasova više u odnosu na mandat iz 2002.

Datum objave: 21.10.2018   Broj čitanja: 1307
HDZ BiH uvjerljivi je pobjednik izbora kada je hrvatski korpus u pitanju te je uz SDA najjača snaga u državi.
Čović osvojio čak 40 tisuća glasova više u odnosu na mandat iz 2002.

 

U izborima za Parlamentarnu skupštinu BiH od HDZ-a samo SDA ima više glasova, dok je u borbi za Parlament Federacije BiH prvi SDA, a dvije tisuće glasova razlika je između SDP-a i HDZ-a BiH te će imati isti broj mandata u Parlamentu Federacije BiH.

 

U odnosu na svoj prvi mandat 2002. godine Dragan Čović je osvojio čak 40 tisuća glasova više, odnosno sa 114 tisuća otišao je na 154 tisuće.

 

Nažalost, ni navedena statistika ne mora značiti ništa s obzirom da je cilj bošnjačkih političkih elita uništiti i protjerati Hrvate s tisućljetnih ognjišta, a što je potvrđeno tako što su izabrali Željka Komšića kao drugog bošnjačkog člana Predsjedništva  BiH.

 

Podsjećamo, koliko je hrvatski narod u nezavidnoj situaciji u BiH potvrđuje i činjenica da su predsjednici iz reda hrvatskog naroda, iz HDZ-a BiH, dva puta smijenjeni od strane međunarodne zajednice, zbog njih su uvedena i nova izborna pravila koja su stvorila "Alijansu" na samom početku tisućljeća i "Platformu" 2010. godine. Tada je Visoki predstavnik, koji gleda i dopušta sav ovaj nered u državi i svu nepravdu koja se vodi protiv Hrvata, Valentin Inzko uveo novu matematiku te je trećina od 18 postala 5.

 

S obzirom da bez HDZ-a BiH nema vlasti na višim razinama pitanje je hoće li Visoki predstavnik i ovog puta reagirati i brutalno kazniti Hrvate s ciljem njihovog konačnog progona s tisućljetnih ognjišta.  Ipak, dosad je se mogao uvjeriti da se radi o tvrdom orahu pa bi bilo preporučljivo da odustane od svojih mahinacija i učenja djece pogrešnoj matematici.

 

 

Grude.com

Čović osvojio čak 40 tisuća glasova više u odnosu na mandat iz 2002.
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio