ČAPLJINA U Lasti krenula proizvodnja, radnici vraćeni na radna mjesta

Datum objave: 25.10.2018   Broj čitanja: 519
Živo je ovih dana u Tvornici keksa i vafla ”Lasta” Čapljina, gdje je ponovno krenula proizvodnja slastica.
ČAPLJINA U Lasti krenula proizvodnja, radnici vraćeni na radna mjesta

 

Kako doznaje Čapljinski portal, radnici su prije nekoliko dana ”sjeli za strojeve”, a proizvodnja je krenula punim obujmom.

 

Detaljne informacije o količini proizvodnje i planovima za budućnost nismo mogli dobiti, kao ni detalje o tome kakav je trenutno status ”Laste”, ali ono što smo uspjeli doznati jeste da su svim bivšim radnicima ponuđena radna mjesta i da je dio radnika prihvatio posao.

 

Razgovarali smo i sa nekim kandidatima koji su se prijavili na natječaj za radno mjestu u Lasti, a koji su nam potvrdili kako im je rečeno da do kraja mjeseca očekuju poziv jer će biti potrebno još radnika.

 

Podsjetimo, Tvornica keksa i vafla ”Lasta” d.d. Čapljina – u stečaju, raspisala je početkom listopada natječaj kojim se tražilo više radnika na nekoliko pozicija u ovoj tvrtki. Kako je navedeno u natječaju, radni odnos zasniva se na neodređeno, a natječaj je bio otvoren do 11. listopada.

 

Ranija pisanja Čapljinskog portala tako su se obistinila, a nakon radova na uređenju okoliša kao i na čišćenju zgrade Uprave te proizvodnih pogona nekadašnji gigant u proizvodnji slatkiša ponovno je krenuo sa proizvodnjom i sigurno će svojim slasticama uveseljavati svje kupce.

 

Priča oko čapljinske Laste dobila je tako sretan kraj, nakon dugogodišnje agonije i prebacivanja loptice sa jedne na drugu stranu, a mi se iskreno nadamo kako će Lasta u potpunosti stati na noge te kako će sa novom Upravom i novim direktorom izrasti u giganta koji će doprinositi gospodarskom razvoju Čapljine i cijele BiH.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio