Glumica godinama skrivala stravične detalje iz prošlosti

Datum objave: 26.10.2018   Broj čitanja: 429
Kada se počela baviti glumom, na prvom setu, počeli su joj pristizati čudni pozivi, no ona je to smatrala šalom kolega glumaca.
Glumica godinama skrivala stravične detalje iz prošlosti

 

 Jedna od najpoznatijih ljepotica 2000-tih godina, Jessica Alba kao da je nestala iz javnosti. Glumila je u filmovima "Honey", "Sin City" i "Fantastična četvorka". Alba se odlučila za život daleko od očiju javnosti, a to joj je možda bilo potrebno nakon stresa teškog djetinjstva, jer prozivali su je ružnim imenima u školi, ali i bila je oteta kada je imala samo 15 godina – o toj traumi ne želi govoriti ni danas.

 

Kada se počela baviti glumom, na prvom setu, počeli su joj pristizati čudni pozivi, no ona je to smatrala šalom kolega glumaca. Ubrzo nakon toga oteta je sa seta i nestala je na 14 sati. Nađena je vezana, začepljenih ustiju i s povezom preko očiju. Slučaj je odbačen jer Jessica nije mogla dati nikakve detalje, a od tada odbija odgovoriti na pitanja o toj situaciji.

 

Ali to nije bila jedina trauma iz njenog djetinjstva. Glumica je kao dijete bila teško bolesna, patila je od oštećenja pluća, astme, upale pluća više puta svake godine. Dijagnosticiran joj je poremećaj hiperaktivnosti, ali i opsesivno kompulzivni poremećaj. Obitelj joj je pripadala sekti "ponovno rođenih kršćana", no crkva nije prihvatila glumicu zbog njezinog dobrog izgleda.

 

Jessica se prisjetila incidenta s mladim pastorom, kako navodi Britanski The Sun, koji joj je rekao da joj je stariji muškarci nabacuju jer nosi provokativnu odjeću, što ona tvrdi da nikako nije bila istina. - Osjećala sam se krivom zato što sam bila privlačna suprotnom spolu i zbog toga sam se sramila svoga tijela, - rekla je Alba.

 

Grudi su joj se razvile kada je još bila dijete i zbog toga ju je školski administratori nazivao pogrdnim imenima. Bila je i žrtva vršnjačkog zlostavljanja, pa je potom čak razvila i poremećaj u prehrani. - Puno djevojaka imalo je poremećaje u prehrani, imala sam i ja,- otkrila je Jessica. -Postala sam opsjednuta s tim. Ja sebe ne vidim kao lijepu ženu i nikada to nisam koristila kako bi napredovala u poslu. - dodala je glumica.

 

Od 2012. Jessica je imala samo jednu veliku ulogu, u filmu "Sin City: Vrijedna ubojstva". Iako je njezina filmska karijera izgleda zauvijek završila, Jessica je postala poslovna žena koja brine za muža i troje djece. Njezina kompanija "The Honest Company" vrijedna je čak 770 milijuna funti.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio