FOTO: Hercegovina je pod vodom, ceste su neprohodne

Datum objave: 28.10.2018   Broj čitanja: 934
Na trenutke izgleda kao da se nebo otvorilo u Hercegovini, ali slični problemi su i u ostatku ove države, a i susjednih. Također, vidjeli smo na Instagramu da je u Njemačkoj, našoj drugoj državi, snijeg.
FOTO: Hercegovina je pod vodom, ceste su neprohodne

 

Kako doznajemo od vozača, ceste su na određenim dionicama od Gruda do Mostara neprohodne, a radi se o starim boljkama kada šahtovi ne mogu prihvatiti svu vodu, nije kvalitetno riješena odvodnja, nema brze ceste kojom bi se zaobišle one iz vremena bivše države... Također, na pojedinim dionicama ima i manjih odrona, ali oni trenutno ne predstavljaju problem za vozače jer su uglavnom pali izvan ceste.

 

Sutra se očekuje  i do 120 litara kiše po metru kvadratnom što bi mogao biti jedan od rekorda, ali i novi problem za prometnice.

 

Ovo je još jedan apel nadležnim ministarstvima da počnu raditi konkretne projekte cestogradnje kroz Hercegovinu jer osim što smo čuli da postoje ovih 28 godina, nekih konkretnih stvari za ova područja nije bilo. I dalje se prometuje po poplavljenim cestama i strahuje se od odrona prolazeći dotrajalim magistralnim i regionalnim putevima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio