Gradačac: Vjenčali se i u ponoć došlo do žestoke svađe supružnika, rastaju se

Datum objave: 30.10.2018   Broj čitanja: 2767
U Gradačcu se jučer nije govorilo o visokim cijenama, teškom životu, jesenjoj sjetvi, skupim drvima za predstojeću zimu. Jedina, vruća, u isto vrijeme i komična i žalosna tema bio je skandal koji je izbio na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.
Gradačac: Vjenčali se i u ponoć došlo do žestoke svađe supružnika, rastaju se

 

Dan koji je trebao biti najljepši u njihovim životima pretvorio se u noćnu moru, a sve zbog - novca! Među mladencima je usred svadbe izbila žestoka svađa, veselje sa čak 300 uzvanika je prekinuto, a mlada je iste večeri otišla natrag kući u Odžak. Mladoženja je ostao u suzama, najviše zbog bruke koju je doživio.

 

Uredio kuću

 

Veselo je bilo u svadbenom salonu „Orhideja“ sve do 23 sata, kada je mlada, prema starom običaju, išla od gosta do gosta i dijelila svatovima kavu, a oni su joj zauzvrat na tacnu ostavljali novčanice. Skupila se pozamašna suma.

 

Glazba je potom nastavila u istom ritmu, sve dok se u sali nije začula žestoka svađa. Svatovi su vidjeli da se „nešto kuha“, ali nitko nije mogao ni pretpostaviti da je kaos izbio zbog podjele darovanog novca na tacni.

 

- Mlada je zahtijevala da sav novac pripadne njoj, jer je ona dijelila kavu. Mladoženja takav prijedlog nije prihvatio, jer je podigao kredit da sredi kuću uoči ženidbe, a osim toga, on je navodno platio i troškove veselja ispred mladine kuće u Odžaku, kao i svadbe u Gradačcu - kazao je za "Avaz" jedan od gostiju sa svadbe.

 

Tada je mlada pozvala majku u Odžaku da dođe po nju, što se i dogodilo i oko ponoći se vratila kući.

 

Članovi obitelji Huseljić još su u šoku zbog svega što ih je zadesilo. Bliži rođak ostavljenog mladoženje, uz uvjet da mu ne objavimo ime, potvrdio je da je glavni razlog cijelog skandala novac.

 

- Mlada je uzela košaru s parama i pokušala pobjeći. Međutim, uspjeli smo vratiti pare, a ona je otišla. Njena mama i ona mislile su to uzeti i odnijeti. Imamo svjedoke za ono što se događalo, a sve su zabilježile i kamere - priča naš sugovornik, prenose Grude.com. Ističe da su se mladenci prije vjenčanja zabavljali nekoliko mjeseci, a Edin je, kako kaže, već jučer bio kod odvjetnika kako bi pokrenuo brakorazvodnu parnicu. - Želimo samo da se zna istina, kako je sve bilo. Ne znamo je li ona uspjela uzeti nešto iz te košare, jer novac nije bio prebrojan. Kada smo kasnije brojali, bilo je oko 5.500 maraka – kaže on.

I sam mladoženja potvrdio je Avazu navode svog rođaka.

- Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Što ja tu više mogu – kazao je kratko Edin.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio