NAKON PROPALE SVADBE: Evo što o svemu kaže odbjegla mlada

Datum objave: 31.10.2018   Broj čitanja: 791
Nakon propale svadbe u Gradačcu, odbjegla mlada Elda Mujčin otvoreno priča kako je mladoženja Edin Huseljić pokušao iskoristiti nju i njihovo nerođeno dijete kako bi se domogao novca.
NAKON PROPALE SVADBE: Evo što o svemu kaže odbjegla mlada

– Jako mi je smiješno sve! Nije za žaliti a nije ni za plakati, nego samo za smijati se! Ovako, ako baš neke zanima istina, ja sam demant dala, a ovo je moja verzija priče. Mene uopće nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sljedeća: Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala pokupiti. Ja pare nisam ni vidjela kako treba jer kako znate poslije kave ide kuma i još jedna s tacnom i tu se pare stavljaju, ja kavu dijelim.

 

– Poslije podjele otišlo se skupiti pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to. Ja sam se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena. Nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, miješali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila! Onda sam ušla nazad u restoran i sjela (što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo na svadbu) – rekla je Elda za portal Crna-Hronika.info.

 

Ona je dodala da nije imala dobar odnos sa mladoženjenim ocem.

 

– Sjedila sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vrijedna tih para! Naravno izašla sam iz restorana, sjedila ispred još jedan sat za što imam svjedoke gdje je i mladoženjina strana bila prisutna. Priča je dakle izmišljena samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe. Na mene su sve svalili kako bi se ogradili od sramote – dodala je ona.

 

Elda nastavlja svoju priču nastavlja dalje.

 

– Ja sam na hitnoj završila trudna, u tom istom gradu, da bi se mladoženja vratio sjediti i piti sa izgovorom “šta on tu može?” Kredit sam ja podigla za što imam i dokaz, te sredila kat u kojem smo trebali živjeti, a ne on. Iskoristio i šutnuo!! Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila hvala i lijep pozdrav svima – rekla je Elda.

 

Vezani sadržaj: Gradačac: Vjenčali se i u ponoć došlo do žestoke svađe supružnika, rastaju se

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio