Uhićeni sumnjivci za brutalno ubojstvo policajaca u Sarajevu

Datum objave: 06.11.2018   Broj čitanja: 425
Policija u Bosni i Hercegovini uhitila je tijekom noći s ponedjeljka na utorak tri osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom dvojice policajaca u središtu Sarajeva, a dvojica su nakon ispitivanja zadržana u pritvoru, objavili su jutros službeni izvori.
Uhićeni sumnjivci za brutalno ubojstvo policajaca u Sarajevu

Pripadnici državne policijske agencije (SIPA) su tijekom noći na području Rogatice u istočnoj Bosni uhitili tri osobe koje se dovode u svezu s automafijom, naveli su iz SIPA-e. Nakon ispitivanja predani su u nadležnost ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo te su dvije osobe zadržane na daljem ispitivanju.

 

Policija je u Rogatici pronašla u automobil Range Rover, koji se spominjao u ranijim medijskim izvještajima da su ga koristile osobe koje su likvidirale dvojicu policajaca u Sarajevu iz vatrenog oružja. SIPA provodi vještačenje toga vozila, prenosi Hina.

 

Mediji navode kako su se uhićenja u Rogatici u istočnoj Bosni dogodila nakon nakon dužeg praćenja sumnjivih osoba. Novinska agencija Republike Srpske objavila je kako je jedna od uhićenih osoba od ranije poznata policiji jer je bila uhićivana u okviru akcije Volan, najveće dosadašnje istrage u BiH u borbi protiv automafije.

 

Tijekom istrage ubojstva dvojice pripadnika MUP-a Županije Sarajevo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića privedeno je i saslušano više od 80 osoba te pretreseno 12 lokacija. Jednomjesečni pritvor određen je tek 33-godišnjem Srećku Trifkoviću s Pala koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca.

 

Policajci Šehović i Vujinović stradali su 26. listopada u ranim jutarnjim satima kada su na njih u sarajevskom naselju Alipašino Polje pucali članovi automafije.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio