Mesić: 'Hrvati ne postoje u BiH, ovo je građanska država'

Datum objave: 08.11.2018   Broj čitanja: 1827
Prevrtljivi politički gad, kakvim ga mnogi smatraju, Stipe Mesić još je jednom oživio iz lika voštane figure i ponovno napao Hrvate u BiH, koje je i kao predsjednik gurnuo na rub i ostavio ih da se sami bore za golo preživljavanje.
Mesić: 'Hrvati ne postoje u BiH, ovo je građanska država'

 

Dok je još on bio predsjednik Hrvatske, međunarodna zajednica odnosno njeni visoki predstavnici počeli su s nepravdom prema Hrvatima u BiH s obzirom da Hrvate nije imao tko braniti. Zatim je krenuo dilati dokumente i vojne tajne Haaškom sudu i drugim institucijama, a sve s ciljem urušavanja hrvatskog bića što mu je naposljetku i uspjelo.

 

Unatoč tome što se cijeli politički život pretvarao kao cirkusant, nažalost Europa ga je slušala. Tako se ovih dana smatra relevantnim ugostiti "personu non grata" Željka Komšića, bosanskohercegovačkog Sejdu Bajramovića koji nikad neće biti dobrodošao među one koje predstavlja. Za Komšića, drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i ostale predstavnike Mesić je rekao sljedeće: - Oni predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a ne Bošnjake, Hrvate i Srbe, jer su dobili legitimitet na izborima. Dakle, ove priče o tome kako Čović kaže da je za njega glasalo 80 posto Hrvata - pa za njega je glasalo 80 posto Hrvata koji su izišli na izbore, a 60 posto Hrvata nije izašlo na izbore. Prema tome, Hrvati nisu htjeli Čovića, u tome je cijeli njegov problem, a očito i problem naše politike", tvrdi voštana figura hrvatske politike koja očito još figura iako se njezin plamen pomalo gasi.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio