Papa poručio: Stalo mi je do Međugorja, spasio sam ga

Datum objave: 08.11.2018   Broj čitanja: 730
Rekla je Papi kako je istina da su do danas upućene 682 poruke te da shvaća da je zbunjujuće saznanje da Gospa svake minute upućuje razne poruke, što nije točno.
Papa poručio: Stalo mi je do Međugorja, spasio sam ga

 

''Stalo mi je do Međugorja i zato nastavljam dalje sa svojim izaslanikom da bih očuvao sve ono što je lijepo u Međugorju'', rekao je papa Franjo Chiari Amirante, utemeljiteljici i predsjednici zajednice Nuovi Orizzonti (Novi obzori).

 

Amirante, koja je i savjetnica Papinskog vijeća za novu evangelizaciju, istaknula je kako ne zna kojom ju je zaslugom papa Ivan Pavao II. tada imenovao savjetnicom Papinskog vijeća za pastoral selilaca i putnika, a sada i za Sinodu, no tako je dobila priliku razgovarati s papom Franjom.

 

''Otišla sam razgovarati s njim jer sam znala da su vijesti o Međugorju koje dolaze u Vatikan neistinite i do Pape su došle glasine da se broj ukazanja popeo i do 76.000, što je navelo Papu da misli da naša Gospa svaki dan upućuje razne poruke vidiocima'', kaže Amirante, prenosi portal Međugorje-info.

 

Rekla je Papi kako je istina da su do danas upućene 682 poruke te da shvaća da je zbunjujuće saznanje da Gospa svake minute upućuje razne poruke, što nije točno. ''Papa mi je zatim rekao nekoliko pozitivnih činjenica o Međugorju te sljedeće: 'Chiara, vidite, ja sam spasio Međugorje jer je Kongregacija za nauk vjere, na temelju tolikih lažnih vijesti, Međugorje već okarakterizirala kao problem. Ja sam spasio Međugorje, Međugorje je u mome srcu, poslao sam mons. Hosera jer vjerujem da su plodovi jasni i da ih ima mnogo, a to sam rekao i na konferenciji za novine.

 

Može se reći da je Međugorje u mome srcu i nisam shvatio da je afirmacija koju sam izrekao u svoje ime, a koja je došla iz krivih izvora, primljena tako snažno''', rekla je Amirante.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • zdenko t.09.11.2018 11:21 sati
    Zahvaljujući Božjoj providnosti na čelo katoličke crkve je došao Papa Franjo, čiji je osobni ispovjednik bio pokojni fra. Berislav Ostojić, podrijetlom iz Međugorja, i koji je uvjeren sam, pomogao da valjave informacije o Međugorju dođu do Svetog oca.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio