Pakistanac pokušao silovati 13-godišnjakinju u Bihaću

Datum objave: 09.11.2018   Broj čitanja: 679
Nepoznatog migranta iz Pakistana sumnjiči se za kazneno djelo bludnje radnje nad 13-godišnjakinjom iz Bihaća, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u USŽ.
Pakistanac pokušao silovati 13-godišnjakinju u Bihaću


Prema riječima Snežane Galić, glasnogovornice MUP-a USŽ, policijski službenici Policijske uprave Bihać, obilaskom obale rijeke Une i obavljajući redovite zadatke, zatekli su šest migranta iz Šri Lanke. Migranti su policijskim službenicima pokazali mjesto gdje se nalazi nepoznata ženska osoba.

 

"Pregledom terena u žbunju je pronađena trinaestogodišnjakinja, nakon čega su svi pozvani u prostorije Policijske uprave Bihać i s njima su razgovor obavili istražitelji. S trinaestogodišnjakinjom je obavljen razgovor u prisustvu majke, kao i službenice JU Centra za socijalni rad. Ona je izjavila da joj je nepoznati migrant s područja Pakistana pokušao nasilno skinuti odjeću te da su zatečeni migranti otjerali Pakistanca", objasnila je Galić.

 

O događaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva koji se očitovao da se u događaju stiču obilježja kaznenog djela bludne radnje te naložio daljnje provođenje istrage.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio