Marija Buntić: EP HZ HB nastavlja poslovati s dobiti! Otvorili smo jedan proizvodni pogon, položili kamen temelja za drugi

Datum objave: 14.11.2018   Broj čitanja: 950
Povodom obilježavanja Dana Javnoga poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna d.d. Mostar gošća u programu radija Mostarska panorama bila je Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija u ovom poduzeću.
Marija Buntić: EP HZ HB nastavlja poslovati s dobiti! Otvorili smo jedan proizvodni pogon, položili kamen temelja za drugi

 

Rukovoditeljica Buntić istaknula je pozitivno poslovanje poduzeća kako u ovoj godini, tako i u prošloj, hidrološki najlošijoj u povijesti. - Godina 2017. je bila hidrološki najlošija u povijesti Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne, međutim naša uprava na čelu s direktorom Marinkom Giljom na vrijeme je prepoznala situaciju u kojoj ćemo se naći. Poduzete su sve preventivne mjere i koraci štednje ondje gdje je bilo moguće, a srezani su i troškovi ondje gdje se to moglo učiniti, osim segmenata koji utječu na pogonosku spremnost. Zahvaljujući tome 2017. godinu završili smo pozitivno što je bio jako dobar temelj za ovu godinu - govori Marija Buntić.

 

Ističe da je pozitivan trend nastavljen. - Također smo nastavili pozitivno i u 2018. godini imali smo dobit u prvom polugodištu i s dobiti ćemo sigurno završiti ovu godinu. Otvorili smo jedan proizvodni objekt, položili kamen temeljac za drugi, kontinuirano radimo na razvoju, prvi smo u BiH uveli energiju iz solarnih izvora tako da imamo na području općine Tomislavgrad naše solare. Radimo sve da osiguramo dovoljne količine električne energije kako za naše potrošače tako za tržište električno energijom uopće u BiH - kazala je Buntić, prenosi portal Grude.com.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio