Hrvati, od sutra više nemate člana Predsjedništva BiH! Stiže 'Aladeen'

Datum objave: 19.11.2018   Broj čitanja: 504
Neovisno o tome koju ocjenu bi tko dao Draganu Čoviću u protekle četiri godine, činjenica je da je njega izabrao hrvatski narod.
Hrvati, od sutra više nemate člana Predsjedništva BiH! Stiže 'Aladeen'

 

Iako mu je na ovim Općim izborima hrvatski narod dao još veću podršku Bošnjaci su izabrali Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

 

Premda ovo nećete pročitati na velikobošnjačkim portalima koji se pod krinkom građanstva prodaju stranim veleposlanstvima i zato dobivaju ogromne svote novca, mandat Željka Komšića od 2008. do 2016. godine najgore je razdoblje u poslijeratnoj BiH.

 

Osim što je iritirao Hrvate jer ih je predstavljao bez legitimiteta, Komšić se nije znao boriti s recesijom koja je zahvatila cijeli svijet, pa tako i BiH, i vjerojatno da Predsjedništvo nije kolektivno, on bi bio označen, ne samo kao Sejdo Bajramović, nego kao i diktator Aladeen koji nije imao pojma što radi u svojoj zemlji niti kako ona funkcionira. Ta recesija je obilježila Komšićev prvi mandat i već tada prva iseljavanja.

 

Egzodus kreće 2013. godine, a Željko Komšić ponovno poput diktatora Aladeena ne zna kako odgovoriti na te događaje.

 

Od sutra bosanskohercegovački "Aladeen" ponovno sjeda u fotelju člana Predsjedništva. Tko zadnji ostane nek ugasi svjetlo.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio