Kakva noć u Splitu: Potopljena vozila kod Poljuda spašavali vatrogasci

Datum objave: 21.11.2018   Broj čitanja: 341
Jaka kiša pogodila je u utorak navečer Split te su vatrogasci intervenirali na dvadesetak mjesta kako bi ispumpali vodu koja je prodrla u prizemlje nekih objekta, a zbog vode na nekim prometnica bio je otežan i promet.
Kakva noć u Splitu: Potopljena vozila kod Poljuda spašavali vatrogasci

 

Najkritičnije je bilo blizu stadiona Poljud gdje je stvorena velika vodena lokva u kojoj je ostalo nekoliko vozila, ali vatrogasci su brzom intervencijom pomogli da vozila izađu iz lokve, rekli su Hini u splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

 

Vatrogasci su, kako je rečeno, intervenirali na dvadesetak mjestu u gradu gdje je voda prodrla u prizemlje nekih objekta u visini do deset centimetra.

 

 

Kako su izvijestili iz splitskog Centra 112, u vrlo kratkom roku od pola sata u Splitu je palo 30-litara kiše po četvornom metru, a to su velike količine za tako kratko razdoblja.

 

U ulicama Poljička, Dubrovačka, Sedam Kaštela i Domovinskog rata voda je na više mjesta preplavila cestu što je stvaralo zastoje u prometu, rekli su u splitskom Centru 112. Dodali su kako je zbog kišnih padalina večeras na nekim dijelovima kaštelanskog i trogirskog područja došlo do privremenog zastoja u napajanju električnom energijom.

 

Kako je to izgledalo na gradskim prometnicama najbolje svjedoči ovaj video čitateljice snimljen ispred bolnice, na jednom od najfrekventnijih gradskih raskrižja gdje se stvorio pravo vodoskok.

 

Kako doznajemo, voda je "izbacila' šahtove te postoji opasnost da automobili upadnu u rupe... Kako tvrde naši čitatelji, dežurnih službi nema na terenu.

 

Snažne oborine i loše stanje splitske komunalne infrastrukture dovele su do poplava na Splitu 3, točnije u garaži u Ulici Ruđera Boškovića gdje je voda prodrla u vozila, piše Slobodna Dalmacija.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio