'Država' spala na Sarajevo: Komšić i Džaferović sami sebi dovoljni, nema Hrvata ni Srba

Datum objave: 26.11.2018   Broj čitanja: 652
Bez Hrvata i bez Srba, samo s Bošnjacima, održan je još jedan Dan državnosti Bosne i Hercegovine, državu koja nikad nije prihvaćena među njenim narodima.
'Država' spala na Sarajevo: Komšić i Džaferović sami sebi dovoljni, nema Hrvata ni Srba

 

Nakon raspada Jugoslavije Hrvati su je, danas se potvrđuje, naivno izglasali, obranivši pritom i nju i Hrvatsku, a zauzvrat dobivši Željka Komšića "personu non gratu" kojoj Hrvati ne jamče dobrodošlicu niti sigurnost na svojim prostorima u BiH.

 

Srbi su dobili Republiku Srpsku, također nezadovoljni dominacijom Sarajeva koje želi biti glavno i odlučivati o svemu, što bi bilo u redu da se njegovi političari ne ponašaju unitaristički i žele otjerati druga dva naroda iz zemlje.

 

Bosnu i Hercegovinu nikad nisu do kraja prihvatili ni Bošnjaci, odnosno političke elite koje nisu uspjele stvoriti potpunu dominaciju nad preostala dva naroda niti ih prognati iz zemlje kako bi je imali samo za sebe.

 

U takvoj atmosferi BiH je dočekala Dan državnosti.

 

Hrvati u BiH svoj dan su proslavili 18. studenog, na dan kada je utemeljena Hrvatska zajednica Herceg Bosna. Također, u određenim županijama kao što je ZHŽ obilježava se i 30. svibnja, u spomen na konstituiranje prvog višestranačkog Sabora Republike Hrvatske koji je tijekom stoljeća čuvao državnost Hrvata.

 

Srbi svoj dan obilježavaju 9. rujna kao Dan RS-a.

 

Dan državnosti BiH najbolje opisuje fotografija na kojoj nelegitimni Komšić govori, a očima ga strijeljaju Bakir Izetbegović i gospodarica života i smrti u Sarajevu, šefica bolnice Sebija Seka Izetbegović.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio