Legendarni Gianluca Vialli bori se s rakom, najteže je bilo sve priopćiti obitelji...

Datum objave: 26.11.2018   Broj čitanja: 313
Legendarni napadač Juventusa i Chelseaja otkrio je kako mu je najteže bilo na početku, kada je otkrio da ima tešku bolest. On se posljednjih dana bori s rakom.
Legendarni Gianluca Vialli bori se s rakom, najteže je bilo sve priopćiti obitelji...

 

U svojoj knjizi pod nazivom ‘Goals. 98 storie + 1 per affrontare le sfide più difficili’, 54-godišnji Vialli je objavio 99 priča i 99 citata koji ga vode i inspiriraju u životu, a posebno je emotivno poglavlje o detaljima borbe s teškom bolesti, kemoterapijama, zračenjima koje proživljava posljednjih godinu dana.

 

Legendarni napadač Juventusa i Chelseaja otkrio je kako mu je najteže bilo na početku, kada je otkrio da ima tešku bolest.

 

“U početku mi je najteže bilo to reći obitelji – supruzi, djeci, roditeljima, braći… To saznanje da si bolestan nosi sa sobom jedan osjećaj srama, osjećaš se kao da si ti kriv što si obolio. Sada nakon godinu dana borbe se fizički ponovno osjećam jako, ali ne mogu biti siguran kako će sve ovo završiti”, ispričao je Vialli i otkrio kako mu je najveća inspiracija pomoći drugima, primjerom i načinom na koji se nosi s teškom bolesti.

 

“Vjerujem da ovako ispričana moja priča može pomoći i drugima koji se nađu u ovako teškoj situaciji. Mi sami kreiramo jedan dio svoje sudbine i zato je vrlo važno razmišljati kao pobjednik. Ono što sam ja shvatio je da je život sazdan od 10 posto situacija koje nam se događaju i na koje ne možemo utjecati i 90 posto od toga kako se mi nosimo s njima”, poručio je legendarni nogometaš koji je u velikoj karijeri igrao za četiri kluba.

 

Stasao je u malom Cremoneseu, potom prešao u Sampdoriju gdje je proveo čak osam godina, da bi od 1992. do 1996. godine igrao u Juventusu. Karijeru je zaključio 1999. godine u Chelseaju.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio