Branitelji prijavite se na javni poziv

Datum objave: 30.11.2018   Broj čitanja: 1416
Svi aplikanti imaju rok od 15 dana od dana objave za prikupljanje dokumentacije i podnošenje zahtjeva po navedenom pozivu.
Branitelji prijavite se na javni poziv

 

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja pripadnika branitelja i članova njihovih obitelji objavljen je danas u "Službenim novinama FBiH" i na stranici Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

 

To znači da svi aplikanti imaju rok od 15 dana od dana objave za prikupljanje dokumentacije i podnošenje zahtjeva po navedenom pozivu.

 

Poziv je objavljen u okviru Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava za rješavanje statusnih pitanja branitelja i članova njihovih obitelji kojim je za ove namjene utvrđen iznos od 9.000.000 KM.

 

Ovaj Program rezultat je Sporazuma Vlade Federacije BiH i braniteljskih organizacija te opredjeljenja Vlade FBiH da neće biti umanjivanja prava i sredstava za braniteljsku populaciju, priopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • struja30.11.2018 21:26 sati
    23 godine ......
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio