Pehist godine: Da spava sa ženinom sestrom blizankom skužio po silikonima

Datum objave: 01.12.2018   Broj čitanja: 390
Ono što se dogodi u Las Vegasu, u nekim bi slučajevima zaista trebalo ostati u Vegasu. U suprotnom vam može uništiti brak u što se uvjerio protagonist ove priče.
Pehist godine: Da spava sa ženinom sestrom blizankom skužio po silikonima

 

Sve je počelo kad su Amerikanac i njegova supruga odlučili otputovati u Las Vegas, kao što su to činili i ranijih godina. Njegova žena poželjela je da s njima ide i njena sestra blizanka, koja se u to vrijeme razvodila i bila depresivna.

 

Čovjek je na to je pristao, ne želeći dramatizirati oko toga što će im se ženina sestra pridružiti. Tu je naglasio da ga sestra ionako nije privlačila zbog njenih "plastičnih" grudi.

 

Njih troje spavali su u istoj sobi s dva bračna kreveta. Posljednje noći su se napili.

 

"Nakon nekoliko piva i žestica, potpuno sam zaboravio koliko sam love izgubio. Žena i ja smo krenuli u sobu, a Juddy se zapričala s nekim tipom na šanku. Poželjeli smo joj sreću i otišli u sobu", napisao je.

 

Dodao je da mu je žena pomogla da nađu sobu jer su oboje bili pijani. Na kraju su došli do kreveta i srušili se u njega.

 

"Nekoliko trenutaka kasnije probudio sam se u mraku, pijan. Žena je ležala sklupčana uz mene. Nisam čuo da je Juddy došla pa sam mislio da je još dolje s onim tipom. Pomislio sam da je pravo vrijeme za seks.

 

"Počeli smo se maziti i prebacio sam se na njene grudi. Skužio sam da su jako čvrste i velike poput balona. Smrznuo sam se. Shvatio sam da sam je to sestra od moje žene. Nekoliko trenutaka kasnije, moja žena je upalila svjetla i vidjela nas gole, počela je urlati", kazao je.

 

Na kraju je otkrio da su se on i žena razveli.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio