NAGRADNA IGRA: Evo tko ide u BOŽIĆNO SELO u Dalmatinskoj Zagori

Datum objave: 03.12.2018   Broj čitanja: 873
Sedamdeset kilometara od Gruda, od Hercegovine, smjestilo se Božićno selo u Dalmatinskoj Zagori koje je prema mišljenju mnogih najljepše u Hrvatskoj ove godine, a posjetiteljima će priuštiti uistinu nevjerojatan doživljaj.
NAGRADNA IGRA: Evo tko ide u BOŽIĆNO SELO u Dalmatinskoj Zagori

 

Portal Grude.com u suradnji s vlasnicima, supružnicima Lučić odlučio je razveseliti nekoga ulaznicama za, s milijun lampica osvijetljeno i 24 kilometra dugo, BOŽIĆNO SELO, prepuno iznenađenja i nevjerojatnog blagdanskog ugođaja.

 

Servis Random.org kojeg smo iskoristili za sva imena i prezimena koja su nam pristigla na mail, Facebook stranicu i Instagram odlučio je da u BOŽIĆNO SELO u Dolac Gornji idu Frano Zorić sa svojom obitelji i Ankica Spajić sa svojom.

 

Portal Grude.com će vlasniku Tihomiru Lučiću poslati podatke koje su nam poslali sretni dobitnici i oni će biti obaviješteni o daljnjim aktivnostima.

 

Sretni dobitnici imaju po paket od četiri ulaznice tako da će Frano moći još 3 člana obitelji povesti sa sobom, kao i Ankica.

 

Njima čestitamo, a ostalim sudionicima zahvaljujemo na tome što su izdvojili svoje vrijeme za nagradnu igru, a više sreće će neki, vjerujemo, imati u nekoj novoj nagradnoj igri koje planiramo u bliskoj budućnosti.

 

 

Grude.com

 

Povezane vijesti:

 

NAGRADNA IGRA: Idemo u neviđenu zimsku čaroliju u blizini Hercegovine, u Božićno selo

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio