Ljubuški dobio planinarsko društvo

Datum objave: 09.12.2018   Broj čitanja: 230
Ljubuški je u subotu 8.prosinca 2018.godine dobio Hrvatsko planinarsko društvo Ljubuški.
Ljubuški dobio planinarsko društvo

 

Na osnivačkoj Skupštini održanoj u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom za predsjednika HPD Ljubuški izabran je Ivan Markić, za predsjednika Skupštine Tamara Boras, a za tajnika HPD Ljubuški Tea Čepo, prenosi Radio Ljubuški.

 

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Ivan Markić predsjednik , Zdravko Alilović dopredsjednik, Domagoj Matijašević tajnik , Vjekoslav Gašpar član i Ivica Vučić član .

 

U Osnivače udruge upisani su Ivan Markić , Eduard Bebić , Zdravko Alilović , Vjekoslav Gašpar i Domagoj Matijašević.

 

Okupljenim zaljubljenicima u planinarenje na prvom sastanku održanom u Gradskoj vijećnici obratio se Ivan Markić koji je pozdravio nazočne, predstavio inicijativu osnivanja udruge i društva te predložio četiri točke dnevnog reda o kojima se razgovaralo na sastanku a to su: Odluka o osnivanju Udruge Hrvatsko planinarsko društvo Ljubuški, prijedlog Statuta udruge, Izbor tijela udruge i izbor ovlaštenih osoba za zastupanje udruge do odluke o pristupanju Planinarskom savezu Herceg Bosne.

 

Kako je za Radio Ljubuški izjavio Ivan Markić predsjednik društva u tijeku su aktivnosti na izradi kalendara aktivnosti društva za 2019.godinu, a svi koji nisu nazočili prvom sastanku mogu posjetiti web stranicu društva za kontakte, informacije i učlanjenje.

 

Podršku osnivanju društva dali su svojim dolaskom predstavnici Hrvatskog planinarskog društva Vrgorac.

 

Grude.com/Dnevnik.ba

FOTO:Radio Ljubuški

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio