OPREZ! Mnogi žele iskoristiti djecu

Datum objave: 09.12.2018   Broj čitanja: 225
Riječ je o laserskim pokazivačima..
OPREZ! Mnogi žele iskoristiti djecu


Na tržištu BiH pronađeno je pet laserskih pokazivača, tri laserska pištolja - igračke, te jedan laserski mač - igračka, koji spadaju u grupu nesigurnih proizvoda, jer laserski snop koji emitiraju može dovesti do ozljede oka i oštećenja vida.

 

Riječ je o laserskim pokazivačima "Pet u jedan", "Weiw 050", "Tri u jedan", "Tri sestre", "Laser i led light 806", pištoljima "824 Air Sport Gun", "Airsoft gun ZQ 737++" i "Desert eagle", svi porijeklom iz Kine, objavila je Agencija za nadzor nad tržištem BiH.

 

Svi uvoznici ovih igračaka poduzeli su mjere povlačenja proizvoda i njihovo uništavanje, a potrošačima koji su kupili ove proizvode preporučuje se da ih prestanu koristiti i vrate trgovini u kojoj su kupljeni. S tržišta BiH bit će povučene i zelene stolice za sjedenje "Derby Birki", proizvedene u Italiji, jer su nestabilne i može lako doći do ozljede osobe koje ih koriste.

 

Agencija preporučuje potrošačima koji su kupili ovu stolicu da je prestanu koristiti i da je vrate uvozniku ili maloprodajnoj trgovini. Iz Agencije podsjećaju da je uvoznik "Hypomarket" iz Srebrenika poduzeo dobrovoljne mjere povlačenja s tržišta, povrata od potrošača, uništavanja proizvoda, te obavještavanja potrošača o rizicima i načinu povrata proizvoda.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio