BRAVO GRUDE: Fra Stanko Pavlović odvezao veliku donaciju u Kruh svetog Ante u Sarajevo

Datum objave: 10.12.2018   Broj čitanja: 1092
Za Grude i njene vrijedne i pobožne župljane svaka vremena su teška, međutim i u takvim vremenima pokazuju veliko srce, izraženu humanu crtu, spremnost pomoći drugima.
BRAVO GRUDE: Fra Stanko Pavlović odvezao veliku donaciju u Kruh svetog Ante u Sarajevo

 

Ekipa portala Grude.com ispratila je fra Stanka Pavlovića koji je s fra Antom Šaravanjom i fra Bernardom Marićem organizirao humanitarnu, božićnu akciju za pomoć potrebitim Hrvatima u Sarajevu, kojima se pomaže preko humanitarno-karitativne organizacije Kruh svetog Ante, dobrotvorne ustanove Franjevačke provincije Bosne Srebrene.

 

Uz Župni ured Grude koji je organizirao i sudjelovao u akciji, velik broj namirnica i potrepština sakupili su vjernici župe Grude, ali i susjednih župa koji su osjetili potrebu pomoći bratu čovjeku u nevolji u ovom božićnom vremenu.

 

Također, Gruđani su u novcu sakupili oko 3300 maraka za potrebite Hrvate Sarajeva i tako još jednom pokazali veliko, humano srce koje kuca za potrebite.

 

Ovo je nastavak humanitarnih akcija koje se organiziraju u župi koju čuva dragi Bog i njena zaštitnica sveta Katarina Aleksandrijska, nadahnjujući ljude na činjenje dobra, osobito u ovom blagdanskom vremenu kada svatko želi osjetiti toplinu i duh Božića i dolaska Spasitelja našega Isusa Krista, čiji blagdan rođenja slavimo 25. prosinca.

 

Vjernici u Sarajevu o kojima skrbi spomenuta humanitarna organizacija imati će što pojesti i popiti u ovom vremenu i barem malo zaboraviti na nevolje s kojima se suočavaju.

 

Neka im je sretan i blagoslovljen Božić.

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Fra Marko10.12.2018 19:51 sati
  Pozdrav dragom prijatelju iz Zagreba. Došle su fotografije radova ispred ljepotice. Sretno dalje.
 • Mostarac10.12.2018 19:36 sati
  Najbolji franjevac u Hercegovini, to i moji dijacezanci kažu i čekaju konačno da Ratko odleprša pa da se situacija riješi. Ne sekirajte se ostat će vam fratri samo će se mijenjat. Fra Stanko ide na nove župe, on je najaktivniji i ako sve bude po redu lako je moguće da dobije i mjesto u provinciji. Vi ste heroji i tako vas gledaju samo što se još koji mjesec o tome ne smije govorit.
 • Ćanka10.12.2018 19:12 sati
  Je li i sebi jamijo?
 • jokan10.12.2018 18:37 sati
  sve pohvale fra stanko
 • nije važno10.12.2018 12:59 sati
  Svaka čast i Fratrima i župljanima ja sam iz druge župe unas se samo kupi kad je za biskupiju a kad je vako nešto bilo ja se nesjećam da je ikad svaka čast samo naprijed i Bog vas blagoslovio
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio