DANJU ŠEF CARINE, NOĆU PLJAČKAŠ: Na djelu uhvaćen sa fantomkom na glavi

Datum objave: 11.12.2018   Broj čitanja: 595
Kada su policajci stigli na lice mjesta, imali su šta vidjeti: carinski službenik s fantomkom na glavi i rukavicama na rukama..
DANJU ŠEF CARINE, NOĆU PLJAČKAŠ: Na djelu uhvaćen sa fantomkom na glavi

 

Boško V., šef carinske uprave Majdanpek, koji je uhvaćen u krađi u trenutku kada je sa fantomkom na glavi iz jedne kuće u Negotinu pokušao da odnese 106.000 eura, uživa u lagodnom životu, voli brze automobile i motore, a sudeći po njegovom profilu na društvenoj mreži, ljetuje na luksuznim destinacijama.

 

Šef carinske ispostave u Majdanpeku pokušao je, poput najgorih razbojnika, sa fantomkom na glavi i torbom pod rukom, da iznese 106.000 eura iz kuće u Negotinu.

 

Ova drska pljačka je spriječena tako što je susjed vidio svjetlost baterijske lampe u mračnoj kući i odmah pozvao policiju.

 

Kada su policajci stigli na lice mjesta, imali su šta vidjeti: carinski službenik s fantomkom na glavi i rukavicama na rukama, u ulozi okorijelog razbojnika koji je pljačku isplanirao i razradio do detalja, trpa novac u torbu koju je donio sa sobom.

 

Da čitava stvar bude još bizarnija, pljačka je pokušana u kući starijeg bračnog para koji je novac stekao radom u inozemstvu i trenutno boravi u staračkom domu u selu Mileševo, a dom je smješten u kući koju iznajmljuje upravo carinik Boško.

 

Sumnja se da se korisnik doma u čiju kuću je Boško provalio sam povjerio cariniku rekavši da u kući ima toliko novca.

 

Carinik-razbojnik, o kom već dva dana bruje svi mediji, za izdavanje te kuće svakog mjeseca dobija po 1.000 eura, što Bošku, očigledno, nije bilo dovoljno.

 

Da Boško voli uživati u luksuznom životu na visokoj nozi može se doći do zaključka i uvidom u njegov profil na društvenoj mreži.

 

Carinik, koji je zbog novca skliznuo na drugu stranu zakona, obožava skupe automobile, motore i putovanja. Tako se na svom profilu pohvalio fotografijom iz skupocenog “bmv-a” sa crvenim, kožnim sjedištima, ali i slikom na crvenom sportskom motoru.

 

Pored njih, Boško je pozirao i na skupom takozvanom “skuteru”, a o njegovim afinitetima prema putovanjima govori fotografija iz Crne Gore na kojoj pozira pored popularnog otoka St. Steve.

 

Boško je odmah po uhićenju priznao da je počinio kazneno djelo, i protiv njega je podnešena prijava zbog teške krađe, te mu je određen pritvor do 48 sati.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio