Hasanbegović popljuvao Komšića: On je titoist, mahalski demagog, rušitelj BiH

Datum objave: 12.12.2018   Broj čitanja: 438
Zlatan Hasanbegović više ne šuti o Hrvatima u BiH! Ako je odlučio biti vođa hrvatske ekstremnije desnice, od čega, realno, nije daleko, onda mora stati u zaštitu svih Hrvata što je očito i shvatio.
Hasanbegović popljuvao Komšića: On je titoist, mahalski demagog, rušitelj BiH

 

Danas je odlučio progovoriti u Saboru, na raspravi o prijedlogu Deklaracije o položaju hrvatskog naroda u BiH.

 

- Stotinu i pedeset godina Bosna i Hercegovina je stožerna točka hrvatskoga nacionalnog pitanja, stoljeće i po Hrvati se u njoj bore i krvare za opstanak i za svoja temeljna narodna prava, i svaki pogled na zemljovid iznova nam govori: sve dok će postojati hrvatska država i sve dok će Hrvati postojati kao narod, hrvatska će sudbina biti povezana i uvelike ovisna o prilikama i sudbini Bosne i Hercegovine te ostvarenju autentičnih hrvatskih interesa na cjelokupnom njezinu području - kazao je u uvodu Hasanbegović.

 

Napao je i Srbe, što konstantno čini i u čemu je dosljedan.

 

Istaknuo je i potrebne zahtjeve. - Ono što jest ostvarivo danas i što je u ovom trenutku minimum minimuma hrvatskih političkih zahtjeva u Bosni i Hercegovini iza kojih treba stajati i hrvatska država jest korjenita reforma izbornog zakonodavstva na svim razinama i otklanjanje svih nedostataka i ograničenja koja krše načelo jednakopravnosti i legitimnog hrvatskog političkog predstavljanja, a ne samo nekih o kojima se selektivno i dnevno-politički govori u deklaraciji - naglasio je.

 

Osvrnuo se i na Željka Komšića. - Kada je riječ o izborima za članove predsjedništva na kojima je po treći put izborom Željka Komšića, titoističkog mahalskog uličnog demagoga, prodavača magle, uzurpatora i rušitelja Bosne i Hercegovine, pogažena politička volja hrvatskoga naroda, mogućnost takve izborne manipulacije izravno proizlazi iz odredbi dejtonskoga ustava koje su potom pretočene i u izborni zakon, uz prešutnu suglasnost hrvatske politike, točnije sestrinskog HDZ-a, potvrđenoj i pristajanjem na sudjelovanje u svim izbornim procesima od poraća do danas.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio