VIDEO: Petar Bogut, optuženi da je pretukao liječnicu, progovorio

Datum objave: 14.12.2018   Broj čitanja: 2348
Dana 11.12.2018. godine oko 15:30 sati, Petar Bogut dovozi svoju suprugu Martinu koja je u devetom mjesecu trudnoće u Dom zdravlja u Široki Brijeg na odjel Ginekologije, kako bi ista izvadila uputnicu za bolničko liječenje u svezi trudnoće jer svaki sat može doći do poroda.
VIDEO: Petar Bogut, optuženi da je pretukao liječnicu, progovorio

 

Nakon sat vremena, Martina se vidno uzrujana vraća u vozilo, što suprug zapaža te ju pita što se dogodilo. Ona mu govori detalje kako je liječnica bila drska prema njoj, kako je troje ljudi ušlo preko reda… Na što Petar ostaje zatečen čuvši te riječi, izlazi iz vozila i zaputi se prema tom odjelu. Dolazi do pulta za prijem gdje uočava kako nikoga nema i to ga još više uzjujava. Šakom udara u pult i pronalazi liječnicu i pomoćnu sestru u zajedničkoj prostoriji kako odmaraju uz kavu, to ga još više razljućuje i počinje govoriti kako su bezobrazni i da ih može biti sram da se tako ophode prema jednoj trudnoj ženi koja može roditi svaki sat, a treba samo jednu uputnicu i kako primaju preko reda pacijente.

 

Liječnica se nakon tih Petrovih riječi uznemiruje, počinje se derati na njega i pitati “tko je on da se tako ponaša”, kreće prema njemu, govori mu da je to rodbina i da nema veze što je njegova žene čekala. Petar nakon tih riječi upućuje još nekoliko verbalnih riječi. Liječnica se nastavlja kretati prema njemu s namjerom da ga udari, nogom zamahuje ali on se odmiče i ona udara u vrata, pokušava još jednom, ali Petar zatvara ta vrata i drži “šteku” vrata koja liječnica želi otvoriti. Nakon nekog trenutka Petar nogom udara metalnu kantu smeća koja se nalazi u hodniku te napušta ovu ustanovu, a što možete čuti od Petra pred kamerama portala koji nam prepričava cijeli događaj, kao i dolazak policije po njega i odvođenja na davanje izjave.

 

Svjestan svoga ponašanja, Petar se javno ispričao zbog nemilog događaja, psovki i verbalnog vrijeđanja koja je uputio djelatnicima Doma zdravlja Široki Brijeg. Ali napominje kako je njihovo ponašanje prema njegovoj ženi bilo ispod svakog profesionalnog odnosa prema pacijentu. Demantira bilo kakvo nanošenje ozljeda nekome od njih.

 

Martina, nam je kazala detalje što se događalo u čekaonici, kako su pacijenti ulazili preko reda i što se sve dogodilo nakon što je ušla kod liječnice i kakva se komunikacija između njih dvije vodila, a što ćete također moći poslušati kroz video intervju.

 

Napomenimo kako su zbog ovog događaja, a vjerovatno i nekih ranije, djelatnici Doma zdravlja Široki Brijeg najavili petominutni prosvjed ispred ove zdravstvene ustanove u petak, 14. prosinca, u 10:30 sati. i vjerujemo kako će izaći sa svojom stranom priče nesretnog događaja.

 

 

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio