Zbog snijega obustavljen promet prema 'Ivanu'

Datum objave: 14.12.2018   Broj čitanja: 351
Na većini putova u višim predjelima ima ugaženog snijega i leda na kolniku, tako da je za teretna vozila sa prikolicom i šlepere obavezna upotreba lanaca.
Zbog snijega obustavljen promet prema 'Ivanu'

 

Zbog intenzivnih snježnih padalina i zaleđenog kolnika trenutno je obustavljen promet na magistralnom putu M-17 Konjic-tunel Ivan.

 

Zbog popriječenih teretnih vozila na regionalnom putu R-445 Nemila-Zenica, promet je obustavljen. Molimo vozače da se do daljnjeg ne upućuju prema ovom putu. Zbog čišćenja trenutno je obustavljen promet za teretna vozila preko 7,5 tona na magistralnom putu Gornji Vakuf/Uskoplje-prijevoj Makljen. Ostala vozila prometu dosta usporeno, a mogući su i zastoji.

 

Na većini putova u višim predjelima ima ugaženog snijega i leda na kolniku, tako da je za teretna vozila sa prikolicom i šlepere obavezna upotreba lanaca. Na putovima u jugozapadnim krajevima dodatne poteškoće stvara jak vjetar koji formira snježne nanose, na pojedinim dionicama visine do 50 cm. Izdvajamo put Livno-Bosansko Grahovo-Strmica, a snježnih nanosa ima i na putu Livno-Šuica.

 

U nižim predjelima kolnik je mokar i djelomično zasniježen. Vozačima savjetujemo oprezniju vožnju i da na put ne kreću bez zimske opreme. S obzirom da se očekuju intenzivnije snježne padaline i jači udari vjetra, rad zimskih službi podiže se na veći stupanj pripravnosti.

 

Također, policija će iz prometa isključivati vozila koja nemaju odgovarajuću zimsku opremu. Na GP Bosanska Gradiška pojačan je promet vozila na izlazu iz naše zemlje. Na ostalim graničnim prijelazima ne čeka se duže od 30 minuta. Zbog loših vremenskih uvjeta u Hrvatskoj na GP Izačić-Ličko Petrovo Selo zabranjen je promet za teretna vozila preko 7,5 t. Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je zatvoren GP Bosanski Novi-Dvor.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio