FOTO: Gruđani u pjesmi i veselju otvorili manifestaciju Advent u Grudama

Datum objave: 16.12.2018   Broj čitanja: 1755
Minusi su predbožićnog subotnjeg poslijepodneva okovali Hercegovinu, a blagi bijeli pokrivač ovom vremenu davao je još svečaniju atmosferu, ali i podsjećao na neka prošla, teža, a opet ljepša vremena.
FOTO: Gruđani u pjesmi i veselju otvorili manifestaciju Advent u Grudama

 

Koliko god to paradoksalno zvučalo, u mnogočemu je nekad bilo teže, više se radilo, trpilo se progone i prijetnje, a opet više se radovalo i više se živjelo u zajedništvu.

 

Ipak, prošla noć u Parku hrvatskih velikana u Grudama oživjela je to zajedništvo. Otvorena je manifestacija Advent u Grudama, prvi put na ovakav način otkad je Gruda i Gruđana. Gruđani su uz vino, rakiju i sokove nazdravili jedni drugima, zaželjeli samo dobro, a u blagdanskoj atmosferi zapjevale su se i božićne pjesme.

 

Za sve koji su došli bilo je i hrane, domaćeg kruha i meze, te slastica u kojima su posebno uživali najmlađi.

 

Općina Grude još se jednom pokazala kao dobar domaćin, a njeno rukovodstvo potvrdilo se kao ono iz naroda i uz narod, unatoč zlim jezicima koji bi željeli stvari prikazati drukčijima.

 

Gruđani će i u idućem tjednu, u danima do najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića, također moći uživati u svome Parku hrvatskih velikana, a organizatori će pravovremeno obavijestiti javnost o danima druženja.

 

 

Grude.com
FOTO: Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio