Auto nelegitimnog Željka Komšića održava se u Ljubuškom

Datum objave: 20.12.2018   Broj čitanja: 459
Automobile Tajništva i članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine održavaju, prema sporazumima sklopljenim 3. listopada 2018. godine, tvrtke iz Sarajeva, Banje Luke i Ljubuškog, tako da se konstitutivna zastupljenost, osim pri izboru članova kolektivnog šefa države, zadovoljava i kada je riječ o javnim nabavkama.
Auto nelegitimnog Željka Komšića održava se u Ljubuškom

 

Održavanje automobila članova i Tajništva Predsjedništva BiH, ugovoreno s tvrtkama iz Sarajeva, Banje Luke i Ljubuškog, izašlo je blizu 50 tisuća KM bez PDV-a. Ugovori traju od 3. listopada 2018. do 18. rujna 2019. godine, što praktično znači da će se do tada vozilo koje koristi član Predsjedništva BiH Željko Komšić servisirati u Ljubuškom, piše Klix.ba.

 

Automobil Škoda Superb, koji je koristio bivši član Predsjedništva Bakir Izetbegović i povremeno njegova supruga Sebija, a od studenog 2018. godine aktualni bošnjački član Šefik Džaferović, će prema okvirnom sporazumu vrijednom 11.000 KM održavati Triab d.o.o. iz Sarajeva u vlasništvu Adisa Bunje.

 

Automobil Audi A8, koji je u prethodnom sazivu Predsjedništva BiH koristio Dragan Čović, a u aktualnom Željko Komšić, će prema okvirnom sporazumu vrijednom 10.200 KM održavati tvrtka “M.R.M.” export-import d.o.o. iz Ljubuškog.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio