Ratko Perić poslao posljednju božićnu poruku na funkciji

Datum objave: 20.12.2018   Broj čitanja: 722
Ratko Perić, biskup dijela Mostarsko-duvanjske biskupije uputio je božićnu poruku, posljednju na funkciji s obzirom da će 2. veljače 2019. godine navršiti 75 godina starosti i otići u mirovinu.
Ratko Perić poslao posljednju božićnu poruku na funkciji

 

Portal Klix izdvojio je dvije poruke Ratka Perića. - Nije velik onaj koji je velik u očima ljudi, nego je velik onaj koji je velik u očima Božijim. U očima ljudi velik je Herod, nazvan čak 'Velikim', a on je pobio osobe iz svake generacije, malu djecu u Betlehemu, svoja tri mlada sina i dvije žene na dvoru u Jeruzalemu. Umjesto da kao kralj bude u službi promaknuća života, on je bio sluga smaknuća ljudskih bića", naveo je u svojoj čestitci Ratko Perić.

 

Kazao je i kako smo svi mi pozvani da najprije iz sebe iskorijenimo zlo, pa će onda zlo biti iskorijenjeno i na društvenoj razini, što je jedna od zanimljivijih i boljih poruka biskupa na odlasku, ali bojimo se da je stigla prekasno, s obzirom na sve što je Perić radio u Hercegovini otkad je na funkciji od 1992. godine.

 

"Nek nam u tome pomogne svemogući Bog. Na dobro nam došao Božić, sveto porođenje Isusovo! Sretna i mironosna 2019. godina", stoji na kraju čestitke Ratka Perića.

 

Grude.com/Klix

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ivo22.12.2018 11:53 sati
    I vrijeme je,idi i ne vraćaj se.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio