Zabranjeno pušenje! Licemjer Sejo Sexon, predsjednik AMUS-a, želi pokvariti Novu godinu

Datum objave: 22.12.2018   Broj čitanja: 491
Davor Sučić koji je za potrebe glazbe i prilagodbe Sarajevu uzeo ime Sejo Sexon bio je najavljen kao pjevač za Novu godinu u Mostaru.
Zabranjeno pušenje! Licemjer Sejo Sexon, predsjednik AMUS-a, želi pokvariti Novu godinu

 

Međutim, već dulje vremena Sexon je više politički megafon Željka Komšića, persone non grate, među Hrvatima negoli pjevač i umjetnik.

 

Stoga, nije iznenađenje što ga Hrvati ne žele na koncertu u novogodišnjoj noći. Sexon se odlučio tražiti pomoć Komšićevog DF-a, i to onog omraženog i u HNŽ-u gdje  je dobio mizeran broj glasova.

 

Sexon je licemjer, govori ono što političko Sarajevo želi čuti, a nagrađen je mjestom predsjednika Upravnog odbora Asocijacije kompozitora muzickih stvaralaca.

 

Nije on Miljenko Jergović koji će nekad kritizirati Sarajevo, pa na kraju biti i izbačen iz njega i omražen jer tko je vidio kritizirati Sarajevo i njegove političare.

 

On je klasični licemjer kojem se posrećilo da Nele Karajlić napusti Zabranjeno pušenje, jer se također nije slagao s političkim Sarajevom, pa da onda počne pjevati, a pjesme se slušaju jer je Zabranjeno pušenje brend kojem je duh usadio prije svih Karajlić.

 

Zato, ako i ne nastupi u Mostaru neće to biti nikakva šteta. Radije neka pjevaju mladi bendovi neopterećeni politikom, kao Komšićev ljubimac.

 

Grude.com

 

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ante Jurleta23.12.2018 22:49 sati
    Nek on i Cesljar sviraju Komsicu u Sarajevu !
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio