Ilma Karahmet iz Kiseljaka nova je ZVIJEZDA!

Datum objave: 22.12.2018   Broj čitanja: 511
Lorena, Ilma, Renato, Roko i Noa, s Ninom su otpjevali njezinu pjesmu 'Rekao si' za koju su dobili ogroman aplauz publike i žirija.
Ilma Karahmet iz Kiseljaka nova je ZVIJEZDA!

 

 

- Velika mi je čast što sam mali dio ovog velikog spektakla i što sam upoznala ovakve divne, velike i talentirane buduće zvijezde- komentirala je Nina na kraju njihova nastupa, a ostatak žirija se s njom složio rekavši da će teško biti donijeti odluku tko je od njih najbolji.

 

Voditeljica Petra pozvala je sve natjecatelje na pozornicu, a prvo ime koje je pročitala da sigurno ulazi u TOP3 bila je Ilma. Roko je također dobio maksimalan broj bodova pa je i on ušao direktno u finalnih TOP3. A ostalih troje moralo je otpjevati a capella pjesme. Nakon Noine, Lorenine i Renatove izvedbe žiri je odlučio tko je zauzeo posljednje mjesto u TOP3.

 

Žiri je bio na mukama odabrati najboljeg.

 

- Meni je jako teško ovo. Ja nisam nikad sudjelovala u showu gdje su tri kandidata toliko ravnopravni - rekla je Nina, a složio se s njom i Tonči. 'Nismo mi ti koji moramo vas učiti nego smo mi imali od vas što za naučiti - rekao je Tonči.

 

- Ovo će zvučati kao fraza, ali svi ste pobjednici - rekao im je Jacques. Nakon što su glasovali za svakog kandidata posebno, žiri je došao na pozornicu, a Tonči je Ilmu Karahmet proglasio pobjednicom showa 'Zvijezde' te joj predao zvjezdanu statuu.

 

- Jako sam sretan zbog tebe i čestitam ti od srca - rekao joj je Jacques zagrlivši je, a Ilma je još jednom otpjevala pjesmu Celin Dion i raznježila sve prisutne svojom prekrasnom izvedbom, dokazavši da je uistinu prava zvijezda.

 

24sata

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio