Kapa do poda: I ove godine čovjek u Rami platio struju za siromašne obitelji

Datum objave: 22.12.2018   Broj čitanja: 275
Tradicija se nastavila. Anonimni Ramac i ove godine pred Božić platio struju siromašnima! Živimo u vremenu interneta, brzog “protoka”informacija, putovanja u svemir i svakojakih “čuda” modernog doba, ali i u vremenu otuđenosti, u kojemu nas iznenadi informacija da još uvijek ima ljudi koji žele pomoći onima kojima je pomoć potrebna.
Kapa do poda: I ove godine čovjek u Rami platio struju za siromašne obitelji

 

Već nekoliko godina za redom, jedan Ramac koji želi ostati anoniman, pred božićne blagdane siromašnim obiteljima plati račune za potrošenu električnu energiju.

 

Nastavljajući sa svojom “tradicijom”, u poslovnici Elektroprivrede HZ HB, odjelu opskrbe u Prozoru, u petak je platio račune za šesnaest obitelji koje nisu bile u stanju podmiriti dugovanje, i time im barem malo olakšao svakodnevicu kroz blagdane koji su pred nama, doznaje portal Rama-Prozor.info

 

Svoju humanu stranu, ovih dana pokazali su i djelatnici HE “Rama”, koji su kroz internu akciju, koju provode svake godine pred Božić, u poduzeću organizirali prikupljanje novačanih priloga za obitelj preminulog Milana Ćavara Miće.

 

Grude.com/Rama-prozor.info

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio